Néztétek mostanában a Bank Of America-t? Én nézem elég sűrün,ma is néztem jöttek valami
hirek róla.De chart alapján töri a 11 dollárt lefelé,és lemehet 5-ig de akár 2-ig is.
Mondom én ezek összeszarják magukat.
Néztétek mostanában a Bank Of America-t? Én nézem elég sűrün,ma is néztem jöttek valami
hirek róla.De chart alapján töri a 11 dollárt lefelé,és lemehet 5-ig de akár 2-ig is.
Mondom én ezek összeszarják magukat.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477290&place=vezeto_cim
csak mert mondtad nekem, hogy a többség felfelé várja és nem jutottunk dűlőre
Érdekesen alakul idei év, év elején vonszoltak rajta 2 hónap non stop emelkedéssel kb 8%-ot index szinten. Ezt részben japán, részben normál korrekció miatt néhány nap alatt visszaadták, aztán pattanás vissza 1300 alá.
Fundásan én úgy látom hosszú fel, minden várakozás gazdasággal kapcsolatban javulás, kérdés milyen esélyt kínál beszállóra rövid távon. Pl egy ilyen eset mint most japán erőmű, vagy mikor kezdenek el arra spekizni, hogy lassan vége az élénkítésnek, ezek kb 10%-ot tudnának lefelé nyomni rajta szvsz. és azért az a tavalyi napot mikor robotok elszabadultak. :)
Ilyen lehet, de az meglepne, ha év végén lényegesen év eleji nyitó alatt lenne. Ha valahol 1300-1400 között az nem .
szerintem megszavaztuk, szóljunk berninek. Demokratikus a világ állítólag.
http://kepfeltoltes.hu/110322/2011.03.19_www.kepfeltoltes.hu_.png
A moneyflow folyamtosan csökkent a forgalom viszont nőtt,szóval kisbefektetöi várárlások tömege látható... arról nem is beszélve,hogy az elmúlt napok emelkedése nagyrészt elő- és utókerben történt.Egyet értek az eséssel!
felülvizsgált azt hiszem... 20 és az 50 napos miatt nem lesz egyszerű felfelé menni, csak ha nagyon akarják
Budot :) :) De akárhogy is számolom sehogy sem jó.Ma erőteljes felfelébe ki kelett volna vinnie a downak a 12100-at,nyitóban.igy oké emelkedéssel nyitottak,majdnem stimmel de nem volt meg a nagy forgalommal fel,igy marad elsőcélnak 11850 ahonnan valószinű 11980-ig feljön,vagy meginnt idáig.Pénteken valami gdp-lessz nem?
:D:D:D kit olvastál? :)
Ebből péntek lessz,ma 950 alá zárás holnap 850,asztán fel vissza 950,péntekig és onnan lefelé.
flashtrash:D
:) hogy neked minig a rottyon jár az eszed... lehetne egy flash crash csak most felfelé, nem tom mi annak az angol megfelelője. OMFG? :D
Emlékszel tavaly,mikor ilyen nyugis nap volt este hatig semmi nem történt,asztán rotty.
azért az még odébb van.
Elég unalmasnak ígérkezik ez a mai nap