Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#363172 Wall street Előzmény: #363161

Megszólalt egy fideszes: Lázár 40 milliós autója nem számít luxusautónak

Sokan nem értették, hogy lehetnek annyira elvakult emberek, akik szerint Gyurcsány őszödi beszéde szenvedélyes igazságbeszéd volt? Miért nem vették észre, hogy átverték őket? A Fidesz sem szűkölködik hasonlóan elvakult emberekben.

A Kuruc.infónak írt egy levelet egy Fidesz-szavazó Lázárral kapcsolatban, mi válaszunkban egyebek mellett elküldtük az alábbi videót, kíváncsian várva, mikor nyílnak ki a csipái:

"Egyébként relatív, hogy kinek mi a "luxusautó", egy Ferrari biztosan, míg egy Audi nem biztosan mindenkinek az, tehát nem hazudott. És nem gúnyolódik, hanem éppen azt mondjha, hogy attól még, hogy a jobbikos képviselőnek van pénze még megérthetné, akinek nincs!"

http://kuruc.info/r/22/76207/

"Rosszabbul élünk, mint …

#363158 Wall street

"Rosszabbul élünk, mint 10 hónapja" - Politikai vitanapot kezdeményez a Jobbik a szegénységről

Politikai vitanap megtartását kezdeményezi a Jobbik "rosszabbul élünk, mint 10 hónapja" címmel a szegénységről - jelentette be az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfőn, a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján.

Volner János hangsúlyozta: a vitanapra szerintük azért van szükség, mert a kormány "szegényellenes", valamint "pökhendi és arrogáns" politikát folytat. A Jobbik szerint a kormányzati politika kifejezetten a gazdagoknak kedvez és mélyíti a társadalmi különbségeket. Az ellenzéki politikus példaként említette az egykulcsos adózás bevezetését, amely szerintük csak a munkavállalók 15 százalékának kedvez, a fennmaradó 85 százaléknak vagy nem befolyásolja az anyagi helyzetét, vagy rontja azt.

Volner János felidézte Lázár János Fidesz-frakcióvezető nyilvánosságra került 2008-as szavait, miszerint: "akinek nincs semmije az életben, az annyit is ér". A jobbikos politikus szerint ezek a "súlyos szavak egyértelműen alkalmasak arra, hogy az egyébként is folyamatosan vékonyodó középréteget súlyosan sértsék". Különösen egy olyan politikus szájából, aki 18 millió forinttal "költségtérítési rekorder volt az Országgyűlésben, aki néhány héttel ezelőttig egy 450 lóerős luxusautóval közlekedett közpénzből és aki egész életében egy percet nem töltött a versenyszférában, hanem közpénzekből élt" - fogalmazott Volner János.

A Jobbik úgy véli, hogy ez a fajta politizálás a ciklus végén "vissza fog ütni a kormány népszerűségére". Sneider Tamás, a szociális bizottság jobbikos elnöke ugyanezen a sajtótájékoztatón elmondta: a szegénységről szóló vitanap arra is lehetőséget adna, hogy újratárgyalják a kilakoltatási moratórium április közepi lejárásával fenyegetett több tízezer család sorsát. A jobbikos politikus szerint ha beindulnak a kilakoltatások és több tízezer család kerül az utcára, akkor "nem biztos, hogy a kétharmados kormánytöbbség ki tudja húzni a következő három évet a választásokig". A Jobbik bízik abban, hogy árpilis vége előtt megtarthatják a vitanapot.

(MTI)

http://kuruc.info/r/2/76240/

Lázár János lemondását k…

#362871 filter

Lázár János lemondását követelik - helyszíni tudósítás

"Körülbelül egy fél óra alatt ért véget a Lázár János apropóján szerveződő demonstráció, amelynek a végleges létszáma 350 fő körül alakult. Az „Audit mindenkinek” programpont közzététele illetve a „Orbán pártja mennyit ér, ha lézer János belefér?” kecskerím elszavalása után megkezdődött az elvi program. A szervezők a gazdag emberről és a szegény Lázárról szóló példabeszéddel kívánták megvilágítani, miként viselkedik a kormánypárt és a frakcióvezetője. Emlékeztetőül: a halála után az életét végig küszködő és ínségben megkeseredett Lázár megtért Ábrahám kebelébe, a pöffeszkedő és dúskáló gazdag ember pedig pokolra jutott, és hiába könyörgött Ábrahámnak, az nem emelte magához.

A szervezők szerint ahogy a példabeszéd gazdag embere sem értette, hogy miért került pokolra, a kormánypárt vezetői sem értik, és nem is ismerik Magyarországot, azt a Magyarországot, ahol két és fél millió ember él a létminimum alatt, ahol számosan direkt nem olyan hivatást választanak, amiből vagyont halmozhatnak, hanem olyat, amivel társadalmi javakat teremthetnek (lásd: tanárok, stb)."

http://atv.hu/belfold/20110320_lazar_janos_lemondasat_kovetelik_helyszini_tudositas

#362832 banyaiz Előzmény: #362826

Jól értelmezem, kb azt mondta, hogy nem megélhetési politikusnak kell lenni, az életrajza szerint pedig ő éppen az, mondjuk az nem lep meg, hogy mint politikus a tényektől nem hagyja zavartatni magát, csak nyomja a hülyeségeket, nincs ezzel egyedül ezen a területen. :)

#362826 RemegoKez Előzmény: #362822

Ebben igazad van, én csak azt mondtam, hogy a teljes szöveg jelentése nem pont az, ami miatt felkaptam a vizet, ettől függetlenül még egy nagy **** a srác.

#362822 banyaiz Előzmény: #362775

Ennek az embernek van önbizalma.

Nincs olyan szakma amit kevesebbre tartanék a politikusinál, talán egy rablógyilkossal egy szinten lehet bár nem biztos eléri azt. :)

Lézernek vki elmagyarázhatná az, hogy közpénzből , a polgárok adójából ő kihasít a tényleges teljesítményénél 1000x -en nagyobb értéket az nem teljesítmény, illetve az lopásnak hívják ahhoz is kell tehetség ezt elismerem.

Ha a ténylegesen teljesítménye szerint kapna javadalmazást a köztől , vagyis annak az ellenértékét ami a hasznosságával, és az elvégzett feladatokkal arányos, akkor kb éhen halt volna már, vagy a kukákban guberálna, ezt így látatlanul mondom, fogalmam sincs mit aktívkodott a közjóért. :)

#362814 hosszhuszár Előzmény: #362797

A lényeg lemaradt...))

azért mert valaki a saját területén nem ért el kimagasló eredményeket, attól még láthatja jól, a dolgokat, hozhat helyes döntéseket, talán kevésbé korrumpálható, ezáltal miért ne lehetne helye a képviselő testületben?

vagy kilógna a sorból, mert tudja mennyibe kerül 1 kiló kenyér?

#362797 hosszhuszár Előzmény: #362775

Hát nem tudom min változtat a teljes szöveg, de szerintem semmin..

Mondjuk lehet, hogy elfogult vagyok lázárral kapcsolatban, sosem volt szimpatikus,, de egy kétkezi munkás, aki bérből él, mit kellene elérnie?

vagy egy egyetemi tanárnak?

Annak aki a saját társadalmi viszonyin belül semmire nem futotta.....

lehet, hogy csak szimplán becsületes volt?

Lázárunk is állítólag 7 év alatt lett az, aki lett...

Vajon, hogyan?

Akkor Ő letett valamit az asztalra?

Vagy elvett?

#362793 RemegoKez Előzmény: #362791

Jah, bár mindettől függetlenül megvan a véleményem Lézer Janiról, de ez kétségtelenül lyukra futás volt részemról (is).

#362792 Ibiza Előzmény: #362775

egy társadalomban vannak feladatok..ebből vállalnak a társadalom szereplői képességeik szerint.. egy igény van.. mindegy mit csinálsz melyik feladatot csak csináld tisztességesen.

#362791 Ozzy_ Előzmény: #362775

ez a rész egyébként korrekt, de mennyivel kevesebben húztuk volna fel magunkat, ha rögtön az egészet leközlik...

Objektív tájékoztatás meg ilyenek...

#362775 RemegoKez Előzmény: #362744

Azért ez összességében sokkal árnyaltabb.....

"Ez az én véleményem egyébként, tehát én ahhoz a mércéhez tartom magam, hogy az ember, ha egyszerű kétkezi munkásember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit. Hogy ha egyetemi ember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit, de akinek a saját társadalmi viszonyaihoz képest semmire nem futotta, semmit nem tudott letenni az asztalra, az ne üljön például a képviselőtestületben. Nagy baj lenne, ha olyan képviselők ülnének, akiknek semmijük nincsen, ezt kell mondjam. "

#362753 Ibiza Előzmény: #362737

"Te így csináltad nem?"

nem...egy gyengeelméjű kérdezte meg vagy 3x utána ráhagytam..olyan alekosz kaliber.. próbál machinálni embereket.. csak a képességei szolídak.

a semmiből építettem egy vállalkozást.. de nem ez a lényeg

"Látom, hogy van világképed, csak baromira nem arra reflektálsz, amit írtam. Meg a világképed lehet, hogy tökéletesen illik a te életedre, de nem biztos, hogy máséra is."

kb 2000embert ismerek..(évente kb 50településre megyek el) ezekkel folyamatos kapcsolatban vagyok.. nyóckerben élek/éltem 30évet.. jártam pár helyen a világban.. ne meséld már el mi az élet.

#362744 kosami Előzmény: #362735

http://fidesz.hu/index.php?Cikk=160403

Lázár János nyilvánosságra hozta a jegyzőkönyvet és a hangfelvételt + videó

A teljes jegyzőkönyv és a hangfelvétel alapján egyértelműen kiderült, hogy Lázár János nem a szegény, hátrányos helyzetben levő emberekről, hanem megélhetési politikusokról beszélt. A politikus vasárnapi sajtótájékoztatóján nyilvánosságra hozta az ülés hangfelvételét és jegyzőkönyvét. Lázár János bocsánatot kért azoktól, akik a félreérthető fogalmazás miatt úgy érzik, hogy megbántotta őket. Az ülés részletes jegyzőkönyve a kapcsolódó anyagoknál olvasható, a hangfelvétel pedig letölthető itt.

#362740 Ozzy_ Előzmény: #362737

Ja még annyi, hogy mindenhol ezt a nicket használom. A magánéletemben is. Nem bujkálok, mint mondjuk te. Nincs mi elől bujkálnom.

#362738 Wall street Előzmény: #362635

Egyébként honnan vetted ezt a koalíciót ? Érdekelne ! Linkeld már be majd lécci, ahonnan idézted.