Re: nincs cím
Ozzy_ Előzmény: #362713Kiforgatsz mindent. Én ilyeneket nem írtam, mint amire válaszolsz:
"ha a nagymamád példájából az szűröd le úgy sem érdemes építeni akarni valamit hiszen majd úgy is elveszik vagy tönkremegy akkor az a te sorsod..a saját önigazolásod a semmire."
Írtam én ilyet????? Nem. Csak azt írtam, hogy egyáltalán nem igaz, hogy mindenkinek annyi van, amennyit megérdemel. Pont.
"gondolj bele mennyi munka energia tünt el legutóbb a japán cunami által.. vis major jöhet bárki életében.. egy sportoló balasetet szenvedhet (kubica).. egy matematikus agyvérzést kaphat, utána örül ha megtanul beszélni.."
Ez pontosan így van. Erről írtam én is, csak másik példán keresztül (nagymama). Ebből egyenesen következik az első pont: Nem mindenkinek annyi van, amennyit megérdemelne.
"ez a másik önigazolásod? "jó helyen találtam munkát és kivásároltam magam" mert hiszen csak így lehet ugye.."
Te így csináltad nem? Ez a te önigazolásod, nem az enyém. Én nem így kezdtem.
Látom, hogy van világképed, csak baromira nem arra reflektálsz, amit írtam. Meg a világképed lehet, hogy tökéletesen illik a te életedre, de nem biztos, hogy máséra is.
Na mindegy nem írok többet, mert még kihozod belőle, hogy nem szeretem a paprikát, vagy valami más ide nem való dolgot.