Egyépként olyan szinten paráztattok a longl itt,hog már teljesen elbizonytalanodtam,pedig eddig biztos volotam magamban.
Egyépként olyan szinten paráztattok a longl itt,hog már teljesen elbizonytalanodtam,pedig eddig biztos volotam magamban.
Véleményem szerint egy 11950 alá zárás okot athat a további lefelé irányra,egész pontosan 11600-ig minimum,mégha tényleg long is.
Szerinted?
Rendes kereskedésben lehet, de egyébként nincs ott sziget, de még csak rés se (se le, se fel, még az órás charton se). Szép is lenne, ha az egyik leglikvidebb indexen rés lenne :D
Egy darabig amig nem billen a ló másik oldalára és nem vágja haza a nullára.
ebbe nem fér bele a pénz nyomda,sőt pont az ellenkezője.Normalizálni kell már a gazdasági folyamatokat,abbhagyni a stimulációt és ásegiteni most pont az ellenkezőjére,és felkészülni
az őszi kamatemlésre..
Ha az most ott eldurran akkor annyi.Be kell avatkozni a dollárgyengüllésbe mert nem lessz jó vége,hűteni az árakat,helyrerakni a dolcsit.
Dehogynem muszáj lessz hagynis sőt direkt neki kell elérnie,de majd rájössz
. Nézz rá a dollárindexre.
Dehogynem muszáj lessz hagynis sőt direkt neki kell elérnie,de majd rájössz
. Nézz rá a dollárindexre.
ezen most elmosolyodtam ha nem haragszol meg... berni hamarabb jelentené be a QE12. epizódját 10000 milliárd dolláros részvényvásárlási program keretében, minthogy újra lássa snpt 1200 alatt :)
őő le kell jönnie sp-é nek 950-ig.De innen 1180-ig elsőkörben.Az dj-é ben olyan 10800-11200 környéke.
teljesen egyértelmű volt, hogy vissza fog jönni 1300ig. sajnos korán zártam a longokat, el nem hittem volna, hogy két fos adatra még ennyit húznak rajta. ha ma este 8kor lenne a világvége még akkor is maradna pár óránk, hogy belekarcoljunk 1300ba szóval szerintem még menni fog kicsit. nehezen tudom elképzelni, hogy beverjék hiszen eddig is úgy estünk, hogy a kereskedési idő 75%ban emelkedtünk. 15 perc alatt beverték majd 4 órán keresztül vették meg. igazából még lehetne egy lefelé kör 1220ig, de azon se lepődnék meg ha jövő hétfőn már új csúcson nyitnánk...
nyomjad mester, mik a meglátások? ,-)
Mik esnének jól? egy kis földindulás, égszakadás, s&p eső?
shortolod már az egész világot?
lassan ilyen ütemben fognak beszakadni remélem még ma.Elvileg kész a short
setup most még nyitottam DJ-é re.12050 körül kelett legyen a tető,és a longbeültetés vég,most jönnie kéne még ma a beszakadásnak.