Sziasztok a debreceni beruházásról tud valaki valamit!? elvileg egy két hónapon belül átadásra kerül!
Sziasztok a debreceni beruházásról tud valaki valamit!? elvileg egy két hónapon belül átadásra kerül!
Tényleg érdekelne, hogy mi volt az a tényező és a másik, hogy miért 1 %-on belülre tetted a stopot.
Esetleg a résnél volt a stop?
Mert ügye Te komoly elemzéseket írsz nekünk, nem hasra ütésre kereskedsz.
short fedezet volt. :) előző ricsi nyerő negyede oda... :)
Nem is értem mi motivált, ellenállás előtt venni?
Inkább az áttörés utáni visszatesztben.
wing lett volna, de kistoppoltak.
visszavettem
teljesen megértelek, én január óta csak lesem a tőzsdét és semmi, már világos előttem h a tőzsdéből megélni nem lehet, illetve nem is érné meg, mert pszichésen nagyon igénybe veszi az embert, no meg milyen élet az h napi 10 órát minimum a monitort bámulod?
Egy kicsit kezd elmenni a kedvem ettől a tőzsdézéstől. Biztos azért van, mert mindig az aktuális legdöglöttebb papírba szorulok be. Hogy lehet ezt idegekkel bírni? Míg mások kihasználva a mozgásokat pénzt keresnek, addig én a kakiban ülve pislogok kifelé. Ha ebből valamikor kikecmergek még megpróbálkozom a szűk stop-os kereskedéssel, aztán ha az sem válik be, akkor befejezettnek nyilvánítom ez irányú ténykedésemet.
Köszi Chaby.
Akkor szépen pakolták neki a 200 hetes alatt.
200 hetes: 37024
200 hónapra vissza nem lát az amibrokerem :S
Nekem is megvannak a szuper titkos indikátoraim:)
Komolyra fordítva a szót, ami a 10 napos mozgó felé sem tud zárni 6 héten keresztül (egyelőre most is lepattant) ott felesleges longról beszélni.
Hozzáteszem nekem több szintről van Richterem, de amíg naposon nem ad be rendes vételi jelet addig csak day tradre alkalmas.
Herceg, hol van Ricsiben a
200 HETES
és a
200 HAVI ma?
Nekem egyszerűen nem rajzolja be a markers.
Köszi.
:D:D
Gondolom egy papírra felírva őrzöd a nevét ami a Nemzeti Bankban van letétben:)
200?:)
Van egy indikátor, amit én használok, és az alapján kellett vennem. Kicsit korábban kellett volna, de nem voltam gépnél, ez van. Úgysem 300 pontra játszom
visszavenném vhol délen a 37100 felett eladottakat.