Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#364525 MrTibi16 Előzmény: #364013

Sziasztok a debreceni beruházásról tud valaki valamit!? elvileg egy két hónapon belül átadásra kerül!

#364013 pepe01 Előzmény: #364004

Tényleg érdekelne, hogy mi volt az a tényező és a másik, hogy miért 1 %-on belülre tetted a stopot.

Esetleg a résnél volt a stop?

Mert ügye Te komoly elemzéseket írsz nekünk, nem hasra ütésre kereskedsz.

#364001 pepe01 Előzmény: #363982

Nem is értem mi motivált, ellenállás előtt venni?

Inkább az áttörés utáni visszatesztben.

#363189 Bluebalu Előzmény: #363185

teljesen megértelek, én január óta csak lesem a tőzsdét és semmi, már világos előttem h a tőzsdéből megélni nem lehet, illetve nem is érné meg, mert pszichésen nagyon igénybe veszi az embert, no meg milyen élet az h napi 10 órát minimum a monitort bámulod?

nincs cím

#363185 Davenport

Egy kicsit kezd elmenni a kedvem ettől a tőzsdézéstől. Biztos azért van, mert mindig az aktuális legdöglöttebb papírba szorulok be. Hogy lehet ezt idegekkel bírni? Míg mások kihasználva a mozgásokat pénzt keresnek, addig én a kakiban ülve pislogok kifelé. Ha ebből valamikor kikecmergek még megpróbálkozom a szűk stop-os kereskedéssel, aztán ha az sem válik be, akkor befejezettnek nyilvánítom ez irányú ténykedésemet.

#363105 pepe01 Előzmény: #363079

Nekem is megvannak a szuper titkos indikátoraim:)

Komolyra fordítva a szót, ami a 10 napos mozgó felé sem tud zárni 6 héten keresztül (egyelőre most is lepattant) ott felesleges longról beszélni.

Hozzáteszem nekem több szintről van Richterem, de amíg naposon nem ad be rendes vételi jelet addig csak day tradre alkalmas.

#363100 gentlemanus Előzmény: #363081

Herceg, hol van Ricsiben a

200 HETES

és a

200 HAVI ma?

Nekem egyszerűen nem rajzolja be a markers.

Köszi.

#363076 pepe01 Előzmény: #363074

Gondolom egy papírra felírva őrzöd a nevét ami a Nemzeti Bankban van letétben:)

#363074 Ricsi Előzmény: #363059

Van egy indikátor, amit én használok, és az alapján kellett vennem. Kicsit korábban kellett volna, de nem voltam gépnél, ez van. Úgysem 300 pontra játszom