nem sokra mész vele, ha megint felrobban valami az atomerőműben vagy bejelentik, hogy nem tudnak mit csinálni már vele...
nem sokra mész vele, ha megint felrobban valami az atomerőműben vagy bejelentik, hogy nem tudnak mit csinálni már vele...
Ha 1270 folott zar, akkor a gyertyaformacio meglesz. De az teny hogy idoaranyosan eddig eleg harmatos a forgalom, marpedig anelkul nem er semmit az egesz.
Ha igy marad, S&P 500 futiban ma megvan a bullish engulfing pattern, mar csak egy normalis volumen kellene melle tennie a fordulashoz.
mikor feljött traderben a pop up ablak benne a számokkal komolyan felröhögtem rajta... azon gondolkoztam, miért nem 150et írtak, sokkal ütősebb lett volna...
March Philly Fed index highest since Jan. 1984
ez egy vicc, lassan már nem tudják mekkora számot hazudjanak :)
Bőven minuszban van még így is usákia...
volt régen is ilyen,ezért nem nyitottam shortot még....így szívtam meg fél éve hajnalba über brutál forduló volt
Bár Japán topikba átnézve erős ez az öröm,és ugye amit futikkal művelnek manapság ahhoz is pofa kell :D
Tegnap nyitottam egy SP500 shortot 1273-on, ha így haladunk zárom nullában... haláli vola
Így már csak -1,3% az esés,ha ezt meg tudják tartani :D
usa futures nem mozdul finvizen, mi történt?
Még mindig itt vannak a rózsaszín szemüveges hírgyártók :-)) :
" Nyugodtan el lehet kezdeni japán részvényeket vásárolni Kovács Krisztián, a Concorde elemzője szerint. A szakértő úgy véli, hogy a japán társadalom alighanem a legfegyelmezettebb ahhoz, hogy a jelenlegi válságból az ország a lehető leghamarabb kilábaljon."