Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Én maradok shortban! Tud…

Én maradok shortban! Tudom, hogy alapszabály a megérzéseket mellőzni, de ebben a piacban már nem látok jobb ötletet!

Re: nincs cím

#360958 banyaiz Előzmény: #360951

Ez egyértelmű , hogy ezt kell mondani.

2008 nyarán Bernanke azt mondta, hogy nem lesz komoly gond kezelhető lesz a jelzáloghitel téma. :) Ősszel össze is szakadt a piac.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy veszélyes vizeken vannak ezzel, de ez az egyetlen út azzal egyetértek, csak, hogy mi a vége? :)

#360957 BudFox Előzmény: #360953

Ezért fizetik a Börnit...és tuti hogy neki is van felettese...csak az már hétpecsétes titok.

#360955 hosszhuszár Előzmény: #360946

illetve volt, csak összeszedték.....

minden esett, olaj, indexek, arany...

mondom, hogy pánik eladások voltak....

#360953 banyaiz Előzmény: #360945

Végülis ez csak statisztikai kérdés, mi van a kalapban ami alapján az inflát kiszámolják. :)

Csak így mi értelme van az egésznek, mondjuk inkább azt leszarjuk az inflációt öntjük a pénzt, mert az közelebb állna a valósághoz, na mindegy. Egy biztos Berni megdolgozik a fizetéséért, ha pedig még nyugodtan is tud aludni, hogy ebből mi lesz évtizedes távlatban akkor kötélből vannak az idegei. :)

#360951 hosszhuszár Előzmény: #360940

Te írod a jelentéseket, Én pedig diktálom, az, hogy mi van valójában, meg senkit ne érdekeljen.... kb így, de a piacok megnyugtatására ezt kell tenni....szerintem is.

Ha most a fed rosszul kommunikált volna, lavinát indít el, aminek senki nem örült volna, kivéve a poziban levőket, de ebben az esetben ezen túl kell látni, szerintem...

#360948 big-ebuy Előzmény: #360937

ja még 1,bele is írtam a globális motor szar(fogyasztás,kereskedelem ctr..),éppen ezért a pénzpiacon tankolják be a buktát a pénzintézetek,EZ A LUFI LÉNYEGE..MIKOR KEZD HELYREÁLLNI A REÁL GAZDASÁG MAJD AKKOR KEZD ESEDEZNI A PIAC,SZVSZ

#360946 Kissherceg Előzmény: #360939

azért annyira nagy esés nem volt japánon kívül, tehát nem olyan drámai. Pár 100mrd dollár kivonás pedig ekkora esést jelenthet. Eladásokkal csak rádolgoztak a "jó szerencsére" sztm

#360945 BudFox Előzmény: #360940

Az olyan lehet mint mikor itthon is hazudnak hogy 5 -6 % az infláció....

mert közbe mindenki sejti hogy 12 - 15- 20 % os is bőven meglehet...

jól álcázzák ezt az egész infláció témát.

#360944 Kissherceg Előzmény: #360937

bazzeg, te írod a bankokat, hogy mekkora a baj, írom, hogy milliárdokat osztanak ki annyi a pénz, erre meg leszarod :D:D

akkor nem értem.

#360941 BudFox Előzmény: #360936

Meglehet....Viszont ezért is félnek annyira hogy Kína áttérne a dollárról Euróra...volt valami ilyen cikk... USA rögtön be is parázott rendesen... akkor tuti összeomlottak volna.

#360940 banyaiz Előzmény: #360932

Látom Fed jelezte, hogy nyomda megy tovább, ez máris lenyugtatta őket.

Mesterien mozgatják a szálakat a Fednél, és hallgatnak is rájuk a piacok.

Meddig lehet illetve meddig kell fenntartani azt a pénzpumpát és alacsony kamatokat ez a kérdés.

Mondjuk amit inflációról beszélnek az számomra a világ csodája, de már elég régóta. Hogyan létezik az, hogy egy olyan országban ahol ekkora pénznyomda van, közben nyersanyagok , élelmiszerek drágulnak, az infláció mindig alacsony, és a Fed által elvárt szinten belül van. Ez nekem rejtély, de biztos megvan az oka. :)

#360939 hosszhuszár Előzmény: #360935

NEm tudom elképzelni, hogy biztosítóknak, ennyit kell hazavinni....

simán pánik eladások voltak, amit pánik vételek követnek, szerintem...

#360937 big-ebuy Előzmény: #360931

te nem érted a összeomlás következményeit,ill. a fed munkáját.leszarom ki milyen prémiumot kap magánügy..OFF

#360936 Csokigyáros Előzmény: #360928

de jól érted... csak az usd valamihez képest gyengülne... de eu sincs jó passzban.. más se... ezért hiába gyengülne a kereszt, nem tud, mert a párja is gyenge.. és ott vannak az usd-ben nyilvántartott áruk... azt is veszik, ahhoz is usd kell... szóval ezért nem omlik össze... persze ez csak magán véleményem...

#360934 big-ebuy Előzmény: #360929

józsit osztom,sztem is ez van,lesz...long-hosszú

short-rövid angol fordításba is ....

#360933 Kissherceg Előzmény: #360931

remélem gyógyszerre költ a fed, hogy száradjon le a pajeszuk. Ha költ, azt meg a richternél..

#360932 hosszhuszár Előzmény: #360927

és ha nincs földrengés, cunami, atom, akkor hazaviszik?

Akkor miért is estek?

Vagy benne volt chartokban?

Mindenhol estek, 5-10%-ot...