annyira azért nem.
annyira azért nem.
amíg a FED épületét és a személyzetet nem viszi el a cunami, addig nincs gond :))
Azthittem legalább Japán matt is esnek záróra..de ezeket csak a még több pénz - hajhászat foglalkoztatja..amit tegnap műveltek estig arra nem tudok szebb szót mint hogy : gusztustalan.
Japánokat sajnálom szegényeket....bárcsak USA -ban ütött volna be a krach..megérdemelték volna.
Erről a kórházsorozatokban gyakran hallott szöveg jut eszembe: "A beteg exitált." :)
A sajtó se és ti se reagáltatok rá :)
Csodálom. Sztem ennyi az összes eszköz esésének oka.
"The Federal Reserve is trying to let investors know that, even as it pursues an unprecedented expansion of monetary stimulus, it hasn’t forgotten about exiting. "
http://stockland.hu/forum/locatepost/359897 (Vakmajom)
biztos, hogy van valami a szaudiaknál, de azt elnyomja szegény japán, most.....
viszont arra sem nagyon reagálnak, valami nagy heppy lehet odaát....
szépen jönnek vissza, lehet tegnap nagy volt a félelem, a szaudi tüntetések miatt? amiről nem sok szó esett, főleg, hogy ma volt a harag napja vagy mi...
kaptak szegények még 1et...
"New 6.6 magnitude quake hits Japan: reports"
hoppá : US stock futures fell Friday morning after the strongest earthquake to hit Japan in at least 300 years rocked the country, triggering a 10-meter tsunami and setting off tsunami warnings for 53 countries around the world ..
14:30 USD Core Retail Sales m/m 0.7% 0.3%
14:30 USD Retail Sales m/m 0.8% 0.3%
14:30 USD FOMC Member Dudley Speaks
15:55 USD Prelim UoM Consumer Sentiment 77.0 77.5
15:55 USD Prelim UoM Inflation Expectations 3.4%
16:00 USD Business Inventories m/m 0.6% 0.8%
találtam érdekes grafikonokat, híreknél megtaláljátok :)
jaja, ázsia topik. :)
Ez nagyon gáz. Az biztos, hogy pár biztosító csődbe fog menni. Az is, hogy sok autót kell venniük az embereknek ez után. Óceánjárók kimosva. Szegények.
live on cnn
Japán durva. Szegények. Lángokban az olajfinomító is. Cunami. Esik a DOW miatta. Hát ez pár shortot nyit...biztosítók akiknek ott van képviselete, de lehet bármi short.
Jó, hogy mondod, majszolok is egy kicsit :D
Futik kicsit megremegtek. Megvárják ezek mi lesz a mai napi tárgyalások/zavargások eredménye.
Most olvasom, Japánban meg reng a föld.
Na mennem kell. Du-ra kiderül mire jutnak kint.