Rakok egy kicsit összetettebb napos chartot sima buxban:
Rakok egy kicsit összetettebb napos chartot sima buxban:
ezt láttátok ?
2:00pm USD Federal Budget Balance -235.1B -49.8B
egyetértek.
Nem akarodzik ressel esni. Meg az is lehet, h. felszalad az adat elott es betolti. Vagy az adatra.
Ha nem, akkor sztem holnapra a bovites lehetosege meglesz.
Igen..ez is igaz...viszont mozgóátlagok alá kerültünk, ez meg további esést vetít.
mindegy végülis..ha megindul felfelé azonnal zárok.
úgyis annyi sanyarúság van az életben,...muszáj mókázni mindig :D
Egon 22.000 ről ír.. ezt kéne elérnünk, illetve el is jutottunk idáig....de alatta meg 20.000 van . Szerinted már nem lehet meg ?
Jaj Bud.. :))
nagy móka mester lettél mostanában.
Tényleg egy könyvet kéne írnod :)
Ha ez a verzió jön be, akkor azonnal kugrok a shortoból...hozott már 850 pontot eddig.
de mindjárt ott van a prompt bux, vagy te a határidőt várod 22.050 -re ?
ilyen futures mellett szerintem ez elég shortos most... pénteken meg úgyis minden esni szokott...kivéve múlt pénteket.
Hozzáteszem nagyo korai a fordított fej-váll kijelentése még jobb vállat sem csináltunnk, nem hogy nyakvonalat kitörjünk, de előre gondolkodom, mint mindig, és gondolataimat írom le.
A hír a leminősítésekről, magas CDSekkel a további esést indokolja, meglátjuk melyik erősebb.. a chart, vagy a hír?! ,-)
22ks támasz még él 21900 alatt érdemes shortot bővíteni. Sajnos hati ****, mert lehetne 22600on is, de most ez jutott...
Megint csak hangosan gondolkodom, de S&P-ben kinéz egy fordított fej-váll számomra
http://postimage.org/image/3ax1lvtw/
ezt erősíti a szűkülés alja:
http://postimage.org/image/3c5p495w/
Ugye egy két pontos le mehet jobb vállra de elvileg utána 1315 környékére nézném.
Mi köze ennek hatihoz? Kb az, hogy OTP mini S&P+OTP mini bux :)
Bud nem tudom Te milyen elemzéseket olvastál, de ajánlom figyelmedbe a Hathor álltal betett Bux (prompt) chartot.
Amíg nem töri le a 22050-22000-es zónát , addig igazából nem shortos.
Értem..
most olvasgattam elemzéseket...mindenben törtük a támaszokat. én további esést várok még.
pénteken meglátom hogy mi lesz...de most megint minden olyan szép shortos szemmel..nemkéne elrontani.
MOl 23.200 alatt shortos.
OTP meg 5500 alatt
Richter 36.500 a támasz..mondjuk éppen megvolt és ment felfelé már, de még tartható a short.
Hatiban is 23.200 volt a támasz.
Még lefelé mehetünk most. célár 22.000 kb.
Nem érdekes. 250-300pont nem a világ vége, elvileg egy nap alatt behozható, nem ezzel a 300ponttal van a baj, hanem az összesennel, hogy mindig valamire elrángatják a piacot :)
Utolsó nagy dupla longomnál a szeptemberi rallyra nyitottam októberben, ami szintén dugába dölt 220konti x 1000 ponttal a manyupok miatt. Előtte is egy fidesz beszólás miatt. A mostani long kinézett meg nyugat beesésée miatt. A felfelelét nem követtük, a lefele korrekciót igen, amikor már az 1600pontos leütésből felállhattunk volna chart alapján, de nyugat akkor kezdett esni, utána kialakult volna a csökkenő trend 23K alatt, addigra nyugat visszakorrekcióta az kis esést, amire felmentünk nélkülem 24Kra, majd most meg vissza a szűkülésben. Ezért mondom hogy ez a háromszöges beszűkülés nem pálya nekem, nagy pozit nem forgat az ember percenként, főleg erre a csapkodásra. Két napja 22600nál azt hitte az ember fel 1.5%os nyugat mellett, majd tegnap óta le.. holnap fel ezerrel..
Közbe a mozgóátlagokat ütjük fel le, napos hetes átlagokat, azok kiegyenesednek, amik várják a kitöréssel az irányt, velem együtt.