Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: BL sorsolás után

#362242 banyaiz Előzmény: #362231

Dzsudzsák jó formában van, hová fog menni, remélem Angliába, el tudnám képzelni akár Mu-ba is , középpályáról úgyis sokan kiöregszenek .) EL-t egyébként nem szeretem nézni mert lehet rosszul érzem, de abban nincs annyi pénz és mintha annyira nem pörögnének rá csapatok.

Re: BL sorsolás után

#362219 banyaiz Előzmény: #362207

Jó derbik lesznek.

Nekem az zavaró már kicsit Bl-ben, hogy annyira belterjes lassan minden évben azonos csapatok a legjobbak között. pl most is Chelsea -MU nemrég volt bajnokságban is jtászottak, Bl-ben is elmúlt 2-3 évben volt ilyen párosítás, döntőben is, most volt Inter -Bayer, ami tavalyi döntő is volt.

Nem nagyon emlékszem már BEK-re , de ott mintha nem lett volna ilyen sűrűn.

Ukránokra leszek még kíváncsi mit tudnak kezdeni Barcával.

BL sorsolás után

#362207 Zotya32

Internazionale (olasz, címvédő)-FC Schalke 04 (német)

Chelsea (angol)-Manchester United (angol)

Real Madrid (spanyol)-Tottenham Hotspur (angol)

FC Barcelona (spanyol)-Sahtar Donyeck (ukrán)

Re: Sajtovisszhang

#361965 gentlemanus Előzmény: #359674

Csokigyáros testvérem... Van ebben valami, amit mondasz......

Csak erre tudok én is gondolni, hogy agyilag lehet probléma.....

Tehát egyszerűen már a pálya lépés előtt, fejben elvesztjük a meccset....

De ha ez így van, akkor nem a pályára kellene járni tréningezni a magyar válogatottnak, hanem kutya kötelesség lenne legelőször is agyfejlesztő, önfejlesztő, sikertréningekre beíratni a játékosokat, hogy agyilag olyan szintre tudjanak jutni, hogy már fejben zsebükben legyen a győzelem. Ez is egy tudomány, az önfejlesztés.... meg lehet tanulni...

Csatát sem nyerhetsz háborúban, ha eleve vesztesként mégy a harcba.

Betéve kell ismerni kell az ellenfelet, a csata megnyeréséhez szükséges feltételeket, körülményeket.

Pszichikailag fel kell tudni őrölni az ellenfelet....

Remélem, hogy az mlsz-ben megértik ezt Csányiék, hogy a válogatott játékosoknak agyi tréningre van szükségük.

Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl...... mondta volt Dobó István várkapitány uram az egri vár ostroma előtt a maroknyi várvédőnek...... milyen igaza volt....

Re: nincs cím

#361146 akpo7 Előzmény: #361031

Haaat, en Inter-szurkolo vagyok, de ezt a parharcot azt kell mondjam, elvihette volna lazan a Bayern, ha van egy csepp eszuk. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki, amik kimaradtak. A 2. Inter-golig eszembe sem jutott, h. az Inter tovabbjuthat. Mondjuk aki csupan a szerencsejukrol beszel az is elfogult. Meg kell nezni, h a 3 Bayern-golt 3 Interes "golpassz" elozte meg. Az mi, ha nem szerencse???

Par dologgal a lenti kritikakbol nem ertek egyet:

Julio jo kapus. Mar ezerszer bizonyitotta, amiota az Internel van (mondjuk a muncheni golnal mar az en fejem is megnott). Viszont a vb szerintem kicsit padlora kuldte. (A hollandok egyertelmuen az o hibaja utan mentek tovabb a vb-n nulla helyzetbol 2 golt rugva.)

Pandevet ha lattad volna tavasszal jatszani, akkor betenned az UTE-nel jobb csapatba is. Szar periodusa mindenkinek van. + A Bayern ellen melyik ujpesti botlabu kerulne egyaltalan helyzetbe???

#361031 matgab Előzmény: #361017

Hát az első félidőben meg kellett volna nyernie a Bayernnek a meccset!

Mondjuk az az igazság, hogy Robben nélkül a Bayern nem ér semmit. A 2 csapatból talán 1 jót össze lehetne válogatni.

Nagyon jók:

Robben, Snejder, Eto, Lucio, Ribery, Müller.

Katasztrófálisak:

- Julio Cesar (állandó potyák),

- a német kapus (Nulla védés, 3 kapott gól, no comment),

- a német középső védő (nem a Van B. hanem a feka-Eto ahányszor ment át rajta, ahányszor akart)

- Gomez (falábú, nem csoda, ha nem passzolnak neki a társak, ennyi erővel a Tököli is játszhatna a bajoroknál),

- Pandev (na hát amilyen labdakezelési technikája van, ez is max az UTE-ba férne be)

- Coutinho (ezt nem tóm honnan szalasztották, de hogy egy értelmes mozdulata nem volt az biztos).

Ja, meg a 2 edző...

Érdekes, hogy a nagy csapatok mindig szembesülnek ezzel a problémával, hogy ha kiöregszik egy nagy öreg kapusuk, akkor évekig nem találnak rá a megfelelő utódra...

Man. UTD- Schmeichel után

vagy mikor a Barca Hesp-pel meg hasonlókkal védetett Valdez előtt,

Most meg a Bayern miután visszavonult a szőke oroszlán, Kahn.

Mindenesetre ezt a Robben- Sneijder párost nem tudom hogy tudjuk a válogatottban megállítani, hacsak nem sérülnek meg...Főleg, ha jön még Kuyt, meg a többi holland...

#361028 joco9 Előzmény: #361017

mekkora élmény rájönni a melohelyen hogy ma volt bl meccs :(

Megyek szétverek valamit :)

#361017 Zotya32 Előzmény: #361014

jó volt ez így... 2-2-nél kivettem az intert, hogy továbbjut... :)

Jegyszám 3043 Max. nyerési esély 9,75 USD

Dátum 15.03.11 22:10 Nyeremény 9,75 USD

Státusz Nyert

2307547 FC Bayern München - Inter Milan (Melyik csapat jut tovább?) 2 5,00 [Nyert] 15.03.11 20:40

#359674 Csokigyáros Előzmény: #359527

Gentle testvérem... van egy jó barátom, a gyereke ált.iskola 3.osztályába jár... rendszeresen járnak külföldre tornákra... itthon az 5.osztályosokkal vannak egy bajnokságba, amit toronymagasan vezetnek.... tavaly megverték a Barcelona korosztályos csapatát, de az olasz csapatokat minden évben megverik (most is mennek Milán, Inter, Juve, stb.)... szóval itt még a "vér" dominál... szóval nem a genetikával van a baj... szerintem a neveléssel... de sajna ez igaz a felsőoktatásban is... csak ebben lehet a probléma... kint előre gondolkodnak a pályán a játékosok, nálunk akkor szaladnak abba az irányba amikor már elindult a labda... kint akkorra már ott vannak... a gyorsaságban (gondolkodásban) van az első gond... a másik szvsz. a hit... félnek a pályán a mieink... félnek az ellenféltől, a labdától, a játéktól... nem hisszük el hogy jobbak lehetünk az ellenfélnél... eleve vesztesként megyünk fel a pályára...

persze ez csak saját vélemény... :)

#359527 gentlemanus Előzmény: #359451

Jó reggelt! Csokigyáros testvérem, az én agyamban viszont öntudatlanul is felvetődik ez a kérdés, hiszen valamikor mi jelentettük a focit. Mit rontottunk el ennyire? Hol a hiba, amin javítani kellene? Utánpótlás nevelés? Edzési módszerek? Miért motiválatlanok a mi játékosaink? Pedig hazai viszonyok között nagy pénzeket megkeresnek. Minden nyugat-európai csapat egyszerűen átgázol rajtunk, mindegy, hogy franciák, angolok, olaszok, stb., ha a Debrecen egy Barcaval kerülne össze, 10-et kapna helyből. Itthon. A mi játékosaink nem bírnak futni. Miért? Mit kapnak a kinti játékosok, hogy az egész meccsen úgy tudnak hajtani, küzdeni, hogy megáll az emberben az ütő? Komolyan mondom, hogy egyre kevésbé értem, hogy mi folyik itt. Mintha nem is Európában lennénk, hanem valami elmaradott afrikai országban, ahol csak grundfocira van lehetőségük a focit szeretőknek. Bár már ez is vicces, mert Afrikában is egyre jobban jön fel a foci, láthattuk a vb-n, hogy egy-két afrikai országgal komolyan számolni kell, az európai bajnokságok tele vannak tehetséges afrikai játékosokkal.

Az az érzésem, hogy a magyar focinak 30 év hátránya van a spanyol, angol, olasz, stb. bajnokságokhoz képest.

#359404 gentlemanus Előzmény: #359398

Számomra is megdöbbentő ez a foci, amit Iniesta - Messi - Xavi - David Villa művelnek.

Hihetetlen. Ez már egy másik dimenzió... Elképzelni se tudom, hogy a magyarok mikor jutnak erre a szintre... :(