Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: gh

#359491 blackmarket Előzmény: #359486

mintha minden megallt volna, index-ek is, meg fx piac is keresi az iranyt

valahogy font mar ritkul a levego, de lefele meg tartjak.......hmmm.

valamerre hamarosan indulni kell mindket platformnak szvsz!

Re: df

#359418 ikszf Előzmény: #359416

nincs, de én is felnőttem egy négytagú családban 1 fürdőszobával :) Erősíti a családon belüli kooperációt :)) Sztem akkor is luxus. Ha minden kötél szakad, akkor legyen két mosdókagyló / vagy dupla mosdó és külön wc.

#359414 ikszf Előzmény: #359298

köszi, pöpec :) Tudnám, hogy usákoknak mi a tökért kell minden házban 2 vagy 2.5 fürdőszoba egy 2 szobás házban? :)

#359303 BudFox Előzmény: #359298

nem semmi...én kis cégek közül a KSP -t szoktam figyelni..kis hajózási cég, plusz uszályok, folyami hajózás, toló hajók...

4 dollárról már feljött 6,5 dollárra. nem is rossz..

#359298 Tombolatom Előzmény: #359215

http://www.mlslistings.com/

De inkább helyileg kell ingatlanost találni mert az USA-ban ravaszok és ez a mls lista elvileg csak ügynököknek elérhető, hogy ne tudják kikerülni őket az emberek.

Vagy van ez is ahol ingatlanost kikerülve próbálják eladni, de itt meg neked kell ellenőrizni, hogy az adott helyen ér e annyit a ház. Kint elég jól bevannak lőve az árak és egy subdivízióban hasonló árak lesznek....persze most a bankoktól a legjobb a vétel vagy short sale legyen.

http://www.forsalebyowner.com/

FSTR ma 40%-os esés. Ennyi 40%-os mozgást fel le egy napon belül rég nem láttam.

#359291 BudFox Előzmény: #359215

Magyarország topikban tett be valaki kb 1 hete egy ilyen oldalról linket, ott keressél vissza.

"A Reuters is jelentette…

#359278 Donoo

"A Reuters is jelentette, hogy találat ért egy olajfinomítót, de tudósítójuk szerint nem Rasz Lanufnál, hanem Szidernél. "Még sosem láttam ekkora füstfelhőt. Egyáltalán nem oszlik" - jelentette. Ha a robbanás valóban Sziderben volt, tényleg elég nagy lehetett, ha Rasz Lanufból is látszik."

megpecsételi a mai nap sorsát...

#359215 ikszf Előzmény: #359063

Amcsiknál nincs valami jó és nagy egységes ingatlanportál, vagy apróhirdetés oldal, ahol lehet kutatni eladó házak után? (mint pl itthon az ingatlan.com, vagy expressz.hu)

#359063 Tombolatom Előzmény: #359060

Nem, de az opció veszít az értékéből, ha ez csak egy helyben is van...ezért az jó. Igen DOW. Ma fel, holnap le...de ez semmi több mint egy találgatás.

fukkk...2 éve nem hasaltam el ekkorát BSFT-t leshortoltam egy klasszikus short squeeze-be. 1830 dollár...Csak 15 dollárt ment ma fel. Megúsztam volna 320 bukóval, de gondoltam csinálom amit mindig és ráépítek és kiugrok...nem jött össze. Adhatok magamnak pszichoterápiát. Bár igazából szidhatnékom van a kis arrogáns fejemet. Na, mára bezártam. Lesz ez még jobb is remélem. Remélem nektek bejöttek a kereskedések.