Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Sajtovisszhang

#359398 matgab Előzmény: #359222

Van Persie-t teljesen jogosan állította ki a bíró! Ha nem hallotta volna a sípot, akkor nem rúgja el a labdát a "francba", úgy, hogy egy-az egyben begyalogolhatott volna a kapusig.

Egyszerűen idegileg elfáradt -amúgy meg egy elég hülye gyerek- és vagy elfelejtette, hogy van sárgája, vagy egy kis szellemi kihagyás következett be...

Márpedig a szabály úgy szól, hogy ilyenkor sárgát kell adni neki. Mindenki hallotta, ahogy ő is -ez látszott a mozdulatán- csak ő szellemileg leblokkolódott...

Hát igen, ha Bendtner helyett van egy D. Villája, vagy egy Rooney-ja az Arsenal-nak, akkor most szomorkodhatnánk azon, hogy kiesett a legjobb csapat.

Én sem láttam még ennyire jól játszó csapatot, mint a Barca az utóbbi években, pedig micsoda szenvedés volt nekik a 90-es évek vége 2000-es eleje...

Re: Barca-Arsenal

#359198 akpo7 Előzmény: #359151

Az ivasbol is lehet sportot csinalni, de egy BL donton talan erdemes egy hangyanyit ebernek maradni. :)

En inkabb hokimeccsekre nem emlekszem. Regen sok Dunaujvaros-Fradi meccsre jartam, amikor meg nem volt fedett az ujvarosi hokipalya. Kellett vmi, ami melegen tartson! :)

#359194 banyaiz Előzmény: #359190

ilyen meccsen ezért kiállítani ? Ez el is döntötte. Csatárnál vsz alap ha gólhelyzet rárúgja, aztán max kiderül, hogy érvénytelen a gól. Mondjuk valószínű hallotta a sípot abból ítélve ahogy rúgta.

#359185 banyaiz Előzmény: #359155

Brutál ez a Barca, hihetetlen mennyire rákényszerítik az akaratukat az ellenfélre. Két csapatot láttam ellenük nyílt sisakkal játszani, MU-t még Bl döntőben, akkor még talán nem volt ennyire jó Barca, volt esély de Barca rúgta be a helyzeteket. A másik idén Real próbálta bajnokságban kaptak is egy ötöst.

Tegnap azért az a kiállítás nem kellett volna. 11 ember ellen nagyon megszenvedtek volna 1-1 után. De megérdemelték győzelmet.

#359155 Csokigyáros Előzmény: #359150

A mérkőzésről minden statisztika elképesztő Barcelona-fölényt mutat: a kapura lövési arány 19:0 (nulla lövéssel gólt szerezni azért nem rossz mutatvány!), a labdabirtoklás 68–32 százalék, és érdekes egy pillantást vetni a passz-százalékokra is.

A Barcelona pályára lépő játékosai közül kizárólag David Villa és Maxwell átadási pontossága volt nyolcvan százalék alatt – Xavi és Iniesta elképesztő precizitással dolgozott, előbbinek 127 passzából 108, utóbbinak 110 átadásából 100 ment jó helyre! A Barcelona passzjátéka 85 százalékos pontosságú volt (738/872), míg az Arsenalé csupán 59 (199/339), ráadásul a londoniaknál mindössze a lecserélt Szczesny kapus és a csereként a végén beállt Bendtner passz-százaléka érte el a nyolcvanas határt (4/5, 2/2)...

#359151 Csokigyáros Előzmény: #359150

csak nehogy úgy járjak mint annak idején a G&R, vagy a DeepPurple koncerteken... annyira bemelegítettem előtte, hogy semmire nem emlékszem, végig aludtam őket :)))

#359150 akpo7 Előzmény: #359076

Ezt a Barcat mashogy keptelenseg legyozni, nem tudom hibaztatni oket, h. visszahuzodtak. Wenger szinte lemasolta, amit Mourinho jatszatott az Interrel tavaly a Camp Nou-ban, de tobb hiba csuszott a jatekukba. Amugy az Arsenalnak mas focival nem lehetett volna eselye sztem. Azert kar erte, h. kozbelepett az elmebeteg biro es tonkretett egy fair parharcot. Velemenyem szerint a Barcanak nincs arra szuksege, h. "megdontsek" a palyat.

Termeszetesen ha megnezzuk a statisztikat es hogy ki jatszott szebben, akkor a Barca egyertelmuen megerdemelte a tovabbjutast. Na de melyik meccsen nem jatszik szebben a Barca az ellenfelenel??? :)

Good luck a 3D-hez! Az egyik csapat remelem, azert a Barca lesz, h. lathassunk meg sok varazslatot iden.

#359103 Csokigyáros Előzmény: #359080

játsszák a futballt... remélem engedik is nekik...

egyenlőre nem eladók a jegyeim... :)

jó éjt...

Re: Wimbledon-i döntő 3D-ben

#359088 Zotya32 Előzmény: #359084

nekem marad a 2D, csak lássam :)

riporteri kommentár, meg lassítások nélkül, egy fix pontról nézve, el sem tudom képzelni milyen lehet egy focimeccs. :))

biztos jó... talán majd jövőben egyszer vmikor.... /mint az UTE :)) /

#359079 Csokigyáros Előzmény: #359078

mint a grundon gyerekek... amit ez a két focista csinált az egész védelemmel... öröm nézni...

nagyon remélem őket látom május 28.-án a wembleyben... ha nem akkor lesz két eladó jegyem :)))

#359076 Csokigyáros Előzmény: #359069

hát nem hittem volna hogy az arsenal ennyire antifutballt játszik a barca ellen...

remélem nem vezet sikerre...