Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: df

#359291 BudFox Előzmény: #359215

Magyarország topikban tett be valaki kb 1 hete egy ilyen oldalról linket, ott keressél vissza.

"A Reuters is jelentette…

#359278 Donoo

"A Reuters is jelentette, hogy találat ért egy olajfinomítót, de tudósítójuk szerint nem Rasz Lanufnál, hanem Szidernél. "Még sosem láttam ekkora füstfelhőt. Egyáltalán nem oszlik" - jelentette. Ha a robbanás valóban Sziderben volt, tényleg elég nagy lehetett, ha Rasz Lanufból is látszik."

megpecsételi a mai nap sorsát...

#359215 ikszf Előzmény: #359063

Amcsiknál nincs valami jó és nagy egységes ingatlanportál, vagy apróhirdetés oldal, ahol lehet kutatni eladó házak után? (mint pl itthon az ingatlan.com, vagy expressz.hu)

#359063 Tombolatom Előzmény: #359060

Nem, de az opció veszít az értékéből, ha ez csak egy helyben is van...ezért az jó. Igen DOW. Ma fel, holnap le...de ez semmi több mint egy találgatás.

fukkk...2 éve nem hasaltam el ekkorát BSFT-t leshortoltam egy klasszikus short squeeze-be. 1830 dollár...Csak 15 dollárt ment ma fel. Megúsztam volna 320 bukóval, de gondoltam csinálom amit mindig és ráépítek és kiugrok...nem jött össze. Adhatok magamnak pszichoterápiát. Bár igazából szidhatnékom van a kis arrogáns fejemet. Na, mára bezártam. Lesz ez még jobb is remélem. Remélem nektek bejöttek a kereskedések.

Re: nincs cím

#358762 pepe01 Előzmény: #358761

Pontosan, Amcsiknak is nagy olajpala készletei vannak és lesz olyan olajár amikor már megéri majd kitermelni.

Jelzem van olyan észak-kelet európai ország aki jelenleg is dolgoz fel ilyen palát nagyobb mennyiségben:)

#358761 Benjoe Előzmény: #358742

De ennek a nagy része olajpala, meg olajhomok. Gazdaságosan csak x dollár fölötti olajár esetén tudják kitermelni. Az x>80, vagy hasonló, nem tudom pontosan.

#358742 Kissherceg Előzmény: #358718

Kanada a második legnagyobb olajtartalékokkal rendelkező ország még szinte elsem kezdte kitermelni olajat.. Szaudi haverok meg röhögnek a sok népen és az olaj peaken

#358718 hosszhuszár Előzmény: #358689

Igen, libia valóban, csak 2%, de számolnak a térségben gyűrűző egyéb forradalmi lehetőségekkel is...

A szaudiaktól múlt héten jött egy hír, hogy elfoglaltak valami olajos létesítményt, és ahogy mondtad is, szervezkednek...

Ha megnyitnák a tartalékokat, az nyilvánvalóvá tenné, hogy valóban hiány keletkezhet, és szerintem keletkezik is, aminek az idejével nem tudnak számolni.....tehát az eltúlzott olaj ár jóstatok, talán nem is olyan eltúlzottak.....

#358689 Tombolatom Előzmény: #358655

Elég nagyok a készletek. Jó a termelés. Lybia a világ készletének kis része (2%) és már benne van az árban. Ghadafi lehet menni fog, Obama lehet kiengedi a tartalék olaj készleteket ami a Katrina után 9%-al szakította be az olajat amikor Bush meglépte.

Szerintem ez egy biztonságos játék mert ez nap mint nap veszíteni fog az értékéből mégha az UCO 50 centeket megy is fel minden nap. Tolhatnék rá egy 20db-os shortot, de a szaudiak miatt nem merek.