Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Florida

#359228 Fornit Előzmény: #359226

Két helyen találkoztam velük, az Erawan vízeséseknél megtermett példányok is voltak, alig mertem belógatni a lábam nekik, de ha jött egy 20-30 centis példány kivettem. Egyszer meg kipróbáltam a fish spa-t Kanchanaburiban. Ott kis halak voltak, viszont rengetegen. Csak egy egy folt mindakét lábamon a külső oldalon. Csak azért gyanakszom a halakra, mert különben a marslakók lehetnének már csak a magyarázat :)

#359225 KawaBazsy Előzmény: #359157

Thaiföldön annyira a segged alá tesznek mindent, h tkp ott is megszervezik helyetted, ha önálóan mégy, csak kérned kell. Példa: Vettem buszjegyet Bkk-ba. Megbeszéltem az utazási irodával, h oda megyek hozzájuk az út előtt. Akkor a főnök kézen fogott, oda vitt a buszállomásra a buszomhoz, ott elrendezte a személyzettel a jegyemet, berakatta poggyászomat, majd odakisért a helyemre, s csak akkor búcsúzott el. Utána meg jött a buszos utaskísérő a pijával, meg az újsággal.. úgyhogy így is gondtalan volt. :-)

#359157 Ibiza Előzmény: #358251

számomra az az életművész aki igénye szerint él..könnyedén megszerzi az ehhez szükséges eszközöket.

változik az ember anno végigstoppoltam a jugó tengerpartot..hálózsákban a tengerparton vagy a sátorban kempingekben aludtam..jó volt és nagyon szabadnak boldognak éreztem magam.. ma már jobban szeretem a szállodákat..szeretek a dzsumpiban kajálni.. de a jó éttermeket is kedvelem.

Nem lehúzás ha kifizetsz egy szolgáltatást..sok esetben az utazási iroda olcsóbb mint a saját szervezés..a pihenés lényege a gondtalanság.. ezt fizeted meg..

#359144 Fornit Előzmény: #358347

Én is ötkor keltem, tegnap értem haza:)

Látom a rágcsálós halakkal te is összefutottál, nekem egy szép csíkot epiláltak a lábamra...

Re: nincs cím

#358405 Euroman Előzmény: #358404

tombolatom képeihez gratulálok....nagyon szépek...jó gép jó kezekben....nekem is van egy-két értékelhető képem, mert szeretek fotózni, de csak Európában jártam 1-2 helyen

#358383 KawaBazsy Előzmény: #358382

Nyugodtan leniggerezhetsz.. :-)

Már az első nap leégtem, utána csak sötétedett a dolog.. a Jobbikba most nem vennének fel.. :-))

#358381 KawaBazsy Előzmény: #358380

Most mostam ki a szandálomból.. :-) Nagyon jól éreztem magam, de jó volt hazajönni is. Végre szalonnát ehetek, holna meg főzök egy jó húslevest! :-) (s a gyomrom is rendbe jön.. :-)