Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#358282 lyonell Előzmény: #358278

Akkor tegyünk fel egy 130-140-es olajárat,lefelé korrekcióban az kb? sp-é ben 1230???

aranyban meg felfelében addig egy 1680? kb.,de akkor utána meginnt bull és elfelejthetjük az összedölést egy évre megint.

#358278 BudFox Előzmény: #358270

Jaaaj...sírva röhögök :-)))

Néztem 8 órakor , az előbb a CNN -en a Quest means business -t..... Richard Quest kétségbeesve kérdezte a riportert, aki a NYSE halljában volt, hogy :

De hát ilyen jó adatokra hogy létezik hogy zuhannak a részvények ? Nem értem ...

Barmok....azt hiszik hogy csak felfelé van út...nagyon rá fognak még erre fázni...

Aztán kereskedők mondták a parketton, hogy az olajár tehet mindenről..ilyen magas olajár miatt már mindenki aggódik, és inkább eladnak..lehet itt bármilyen jó makroadat is..nem számít...

kíváncsi vagyok meddig t…

#358262 lioon76

kíváncsi vagyok meddig tart ez a csúcsra járatás, mert ugye szokták volt mondani a klasszikusok

"a fák nem nőnek az égig"

#358260 banyaiz Előzmény: #358258

Azóta sem kísérleteztem vele. De most az a tegnapi ECB hír plusz piac rángatózása, megpróbálom. Aztán ha jövő héten csúcsra tépik már megint akkor kuka.

#358258 banyaiz Előzmény: #358257

Szerettem megvenni az eséseket, akkor is amikor nem kellett volna elmúlt 3 évben. :) De most inkább nézek ki a fejemből, kis shortjaim vannak itt ott, de semmi komoly. Mondjuk utoljára short pozim nem tudom mikor volt, talán tavaly nyáron ami bukó volt. :)

#358256 banyaiz Előzmény: #358255

felvitték 134x-ig 6 hónap szinte non stop emelkedés, most az elmúlt 2 hétben 1-2 nap alatt le 1300-ig, onnan vissza 133x-ig, onnan egy nap vissza 1300-ra, 2 nap fel 1330-ig, aztán egy nap vissza 1314-re. Ebből mit hoznak ki? Feszültség utolérte őket az biztos.

utóbbi 10 nap tiszta hul…

#358249 Donoo

utóbbi 10 nap tiszta hullámvasút. már kezdek szédülni :D

#358238 banyaiz Előzmény: #358232

hatósági ár jól hangzik, csak minek? Adófizetők pénzéből kell kompenzálni akkor a szolgáltatókat, ami persze annak jó aki adót nem fizet , de fürdeni szokott, viszont a többieknek már nem biztos jó buli. Vagy közműcégek benyelik? Mondjuk egy darabig biztos, nehéz ügy ez.

#358235 Amatoregy Előzmény: #358232

most még.

Majd a benzin, a tej a cukor.

Utána bevezetik a 6. 5 éves tervet vagy az 5. 6 éves tervet. Ezt majd népszavazáson döntik el.

:D

#358232 lackok Előzmény: #358222

Az már csak hab a tortán, hogy hatósági áras lesz a távhő és a vízdíj is..:)

#358222 banyaiz Előzmény: #358217

Nem tudom, nekem longra nem tetszenek ezek a nagy beleadások amik mostanában mennek. Olaj emelkedés=infla növekedés= kényszerű kamatemelés lehetősége, túl jó makrók=előbb visszafogni a pénzpumpát, bármi lehet belőle ha elgurul a gyógyszerük, kis csapkodás, vagy nagy sikítás. :) Egyelőre semmi komoly de nyugtalan a piac.

Cukor emelkedését? Ezek mindenre vizsgálóbizottságot állítanak össze azt hiszik ha vizsgálják akkor más lesz a helyzet, kell egy különadó cukor ágazatnak is, ha van még olyan egyáltalán nálunk. :)

#358217 Tombolatom Előzmény: #358186

Igazad van. Jó írás. Szerintem marad a bika egyenlőre. Mondjuk SP 1400 az év végére.

A kamat emelés 1-2%-ra még nem lesz túl negatív. A fölé már jobban.

Ma az olaj már megint repül...ez nyomhatja le, de + 200 vagy akár +120 után 5 éve majdnem minden másnap kaptál egy -20 vagy 50-es napot. 2 lépést előlre 1-et hátra, hagy keresen a Goldman Sachs is jó sokat.

Vettem és eladtam ma SLW ezüstöt...ez milyen...20%-ot ment 1 hónap alatt. Mire fel???

Vicces ma az indexes cikk: " A kormány vizsgálja a cukor emelkedését" Lol

#358212 banyaiz Előzmény: #358205

Túl jók lettek lehet lásd lentebb írt gondolataim. Vagy csak csapkodnak és én próbálok benne feleslegesen rendszert találni. :)