Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Szerintem ezüst korrekci…

#360442 Roller

Szerintem ezüst korrekciózni fog kb 30-ig. Hetesen túl vett,ha megy is föl már nem sokáig.

Re: nincs cím

#358063 rbbj11 Előzmény: #358050

idióták....egyébként meg abszurd, hogy 34,90-es ár mellett még 310-et kínáltak fel árfolyamjegyzőként, és maradványértékesítésben szerintük csak 277-et ér. Ez is egy akkora kamu... Ráadásul ha "el tudtak aludni", az azt jelenti, hogy nem azonnali limittel zárjak a pozikat, hanem utána 1-2 napon belül, ahogy sikerül. Vhol ezt feltételek közt is olvastam, hogy így van. Na ha így van, akkor bőven megvolt a jó zárásra a lehetőségük, sőt, csak jobbra, mint 35,01! Vagyis a maradványérték min. 320 kéne legyen....

#358060 rbbj11 Előzmény: #357942

teljesen igazad van, ezért nagyon fontos a jegyző szerepe a bonus certiknél. Én csak a legnagyobb bankok jegyzését fogadom el, amikben az állam is vastagon benn van, tehát egyik napról a másikra semmiképp nem dől be, vagyis min. hagy időt arra, hogy kiszálljak a certiből, ha netán úgy érzem, hogy megingott a bank lába alatt a talaj.

#357992 Amatoregy Előzmény: #357990

csak maradvány értékes. gondolom a vevői oldal fix.

Megjött a válasz azóta is röhögök.....

megy a ts9 kereskedése..…

#357990 Ibiza

megy a ts9 kereskedése.. buta erste,,,

#357968 Amatoregy Előzmény: #357917

Félre értettelek. Azért gondoltam limites megbízásram, ha előző nap kereskedési időben álltál be.

Ha normál megbízás volt és zárás után raktad be akkor tényleg kellett volna kapni.

#357942 hosszhuszár Előzmény: #357923

Azért arra figyelj oda a bonus certiknél, hogy a kibocsájtó, egyoldalúan, simán mondhatja, hogy mégsem bonus....

ugye azért bonus, mert nincs bukó...ha alul üt ki jóváírnak, és ha nem?

Volt rá példa....

#357923 rbbj11 Előzmény: #357913

a gond, hogy ez már sokadjára van így. Ezek a turbo certik egy nagy rakás .....-k. Elfelejtem őket végleg, külföldön is csak a szívás van velük. Nem véletlen, hogy sokkal közkedveltebbek a bonus certik, és azzal még csak nyertem. Egyetlen trade se volt bukó. Bár sose hoznak annyit, mint a turbok, de a minuszos pozikat is figyelmbe véve messze rosszabb vagyok a turbokkal. A paráról nem is beszélve....Bonus certinél nincs ez a sztressz, sosem múlik sem egy héten sem, meg két centen sem, meg jegyzési baromságokon sem, roll overen sem és még sorolhatnám.

#357919 rbbj11 Előzmény: #357909

390-en, vagy 395-en. Nekem végig benn volt a megbízás, tegnap óta. Ha nem jelent meg a könyvben, akkor dögöljön meg az equitas, és akkor náluk fogok reklamálni. Vki látta, hogy benn volt-e reggel?

#357917 rbbj11 Előzmény: #357906

már késő van, fáradt vagyok, de ezt a hsz-t nem értem. Egyszerűen nem jött le. Benn volt limitem 390-en, akkor hogy a fenébe lehet átugrani? Aktiválási árat nem adtam meg. Ha bárki ajánlatot tesz vételre, a legjobb eladói árat párosítják hozzá, nem?

#357914 LALITIPP Előzmény: #357913

Na oké.kiütötték.Mindig Bét kereskedési időben kötik meg az ellenügyletet.Az meg mondjuk 9:10-kor 380ft volt.Plusz megtévesztés is volt ,hogy ment a kereskedés.

#357913 nelson75 Előzmény: #357905

Felhívtak telefonon, elnézést kértek, elvileg már el sem kezdődhetett volna a kereskedés. Aki ma kötött attól a kiütési áron visszaveszik és a különbözetet jóváírják.

Reklamáltam én is, hogy el sem érte. A válasz a következő tömören: Nem kell hogy elérje a kiütési árat, short certinél elég ha az ASK eléri azt (mivel lefedezik a piacon). Long certinél épp az ellenkezője igaz, ha a BID eléri akkor kiütés. Kiütési ár meg attól függ hogy tudják zárni a poziciókat.

Sajnos most pár centem múlt hogy meg lettünk szivatva. Lazán plusszos lennék én is, így meg egy huszas bukta...

#357912 Amatoregy Előzmény: #357909

ha tegnaptól benn állt akkor sima megbízással kapott volna is. A limitáras szerintem meg nem látszik a könyvben....

#357909 LALITIPP Előzmény: #357905

Bocs,de nem volt reggel 395-on megbízás.407 volt utána 377.Nem day-trade megbízást adtál?