Szerintem ezüst korrekciózni fog kb 30-ig. Hetesen túl vett,ha megy is föl már nem sokáig.
Szerintem ezüst korrekciózni fog kb 30-ig. Hetesen túl vett,ha megy is föl már nem sokáig.
ezüst kérdést megoldotta a piac. Hiába itt jobb ha hamarabb mész el.. .:DD
idióták....egyébként meg abszurd, hogy 34,90-es ár mellett még 310-et kínáltak fel árfolyamjegyzőként, és maradványértékesítésben szerintük csak 277-et ér. Ez is egy akkora kamu... Ráadásul ha "el tudtak aludni", az azt jelenti, hogy nem azonnali limittel zárjak a pozikat, hanem utána 1-2 napon belül, ahogy sikerül. Vhol ezt feltételek közt is olvastam, hogy így van. Na ha így van, akkor bőven megvolt a jó zárásra a lehetőségük, sőt, csak jobbra, mint 35,01! Vagyis a maradványérték min. 320 kéne legyen....
teljesen igazad van, ezért nagyon fontos a jegyző szerepe a bonus certiknél. Én csak a legnagyobb bankok jegyzését fogadom el, amikben az állam is vastagon benn van, tehát egyik napról a másikra semmiképp nem dől be, vagyis min. hagy időt arra, hogy kiszálljak a certiből, ha netán úgy érzem, hogy megingott a bank lába alatt a talaj.
nem lehet. Negatív záradék van rajta.
+ teljesen hülyének nézett...
csak maradvány értékes. gondolom a vevői oldal fix.
Megjött a válasz azóta is röhögök.....
Félre értettelek. Azért gondoltam limites megbízásram, ha előző nap kereskedési időben álltál be.
Ha normál megbízás volt és zárás után raktad be akkor tényleg kellett volna kapni.
Azért arra figyelj oda a bonus certiknél, hogy a kibocsájtó, egyoldalúan, simán mondhatja, hogy mégsem bonus....
ugye azért bonus, mert nincs bukó...ha alul üt ki jóváírnak, és ha nem?
Volt rá példa....
Bonus certi az mi?
Nincs tőkeáttét és ko szint meg lejárat?
a gond, hogy ez már sokadjára van így. Ezek a turbo certik egy nagy rakás .....-k. Elfelejtem őket végleg, külföldön is csak a szívás van velük. Nem véletlen, hogy sokkal közkedveltebbek a bonus certik, és azzal még csak nyertem. Egyetlen trade se volt bukó. Bár sose hoznak annyit, mint a turbok, de a minuszos pozikat is figyelmbe véve messze rosszabb vagyok a turbokkal. A paráról nem is beszélve....Bonus certinél nincs ez a sztressz, sosem múlik sem egy héten sem, meg két centen sem, meg jegyzési baromságokon sem, roll overen sem és még sorolhatnám.
390-en, vagy 395-en. Nekem végig benn volt a megbízás, tegnap óta. Ha nem jelent meg a könyvben, akkor dögöljön meg az equitas, és akkor náluk fogok reklamálni. Vki látta, hogy benn volt-e reggel?
már késő van, fáradt vagyok, de ezt a hsz-t nem értem. Egyszerűen nem jött le. Benn volt limitem 390-en, akkor hogy a fenébe lehet átugrani? Aktiválási árat nem adtam meg. Ha bárki ajánlatot tesz vételre, a legjobb eladói árat párosítják hozzá, nem?
Na oké.kiütötték.Mindig Bét kereskedési időben kötik meg az ellenügyletet.Az meg mondjuk 9:10-kor 380ft volt.Plusz megtévesztés is volt ,hogy ment a kereskedés.
Felhívtak telefonon, elnézést kértek, elvileg már el sem kezdődhetett volna a kereskedés. Aki ma kötött attól a kiütési áron visszaveszik és a különbözetet jóváírják.
Reklamáltam én is, hogy el sem érte. A válasz a következő tömören: Nem kell hogy elérje a kiütési árat, short certinél elég ha az ASK eléri azt (mivel lefedezik a piacon). Long certinél épp az ellenkezője igaz, ha a BID eléri akkor kiütés. Kiütési ár meg attól függ hogy tudják zárni a poziciókat.
Sajnos most pár centem múlt hogy meg lettünk szivatva. Lazán plusszos lennék én is, így meg egy huszas bukta...
ha tegnaptól benn állt akkor sima megbízással kapott volna is. A limitáras szerintem meg nem látszik a könyvben....