Ezt meg mi lelte?
Ezt meg mi lelte?
remélhetőleg zárta, mert sokáig nem örülhet, szerintem....
50 előtt szépen visszafordult egyelőre, Ibiza örülhet. :)
szépen rángatják....
Demján Sándor erősíti jelenlétét a fizikai arany üzletben, a Solar Capital Gold társaságon keresztül jelentős külföldi terjeszkedést tervez a befektetési arany területén még fejletlen kelet-európai területeken.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477293&place=kepnelkulivezeto4
Nem gondoltam volna, hogy ma is beesik ath alá.
De hát nincs mit tenni, maradt reggel egy 1,5$-os rés, amit be kellett tölteni :) Még H4-en is. Most már mehet új csúcsra :)
tudnátok segíteni ezt tisztába tenni? :)
aranyban az 10 pip spread, ezüst 50?
Igazából az elképzelés tényleg ez volt,mert múltkor felbaszott,de végülis megelégedtem kis nyerúőővel,és tartom tovább az elképzelést lefelé,csak majd mindig beszállok rá ha úgy van.
Mellébeszélsz..
te irtad egy hsz-en belül. Nem egy hét múlva kértem számon.
:DD
Ez aszt jelenti amerre állok arra mindig megvan a koncepció,mert ugye koncepciónak mindig lenni kell,de ragaszkodni hozzá csak azért is nem szabad.És hát ez a short már a múlté.A nagy célár mindig azért kell adjon ez is egyfajta magabiztosságopt a döntés mellé,érted pl: most tudom hogy **** jól tettem ez asztán tuti 1180 asztán lejön 10 dolcsit kiszállok,és én megmondtam :9 :)
amatőr kérdés
bid: 1414.17
ask: 1415.17
akkor itt 10 pip a spread, ugye?
ezüstnél is 5 számjegyűre kell bővíteni?
bid: 34.17
ask: 34.22
50 vagy 5 pip a spread?
"na vazz most nyilt eny arany shortinka hosszúra,1180-as céllal,stop 1698-on,ha feljön addi gbővitem ha megy le bővitem :)de esetleg ha ma lejönne 1410 köré lezárnám :)"
Akkor értelmezzük már?
arany short hosszúra, de ha nap végére eléri akkor zárod?
:DDD
10 uncia egynelőre,eq traderben,cirka 1400 dollár a fedezet,ez névértéken 14175 dollár,.
Nem igazán értelek. Egyszer trader poziként (napon belüli tradeként emlegeted), másszor meg hosszú poziként.
Milyen tőkeáttétellel, és mekkora lot mérettel nyitottad meg azt az arany pozit?
Ja és még egy,a rajzokat tényleg dobd a kukába messzemenően felejtzsd el meg az összes fos indikátort,is.Ezek sarkallnak arra ,hgy megpróbáld kitalálni előre merre megy a piac,és ezek alapján álkssz be a rossz irányba általában.és ezér tis görcsölsz mindig mindenen,ha kereskedsz.Jobb a napi pozi,meg a trader főleg mostanában mert a bux az csend és hullaszag semmi idegem hozzá,nem likvid tradelj eur/usd -ét napi lef fel 100pipet mozog.
Szóval nyis egy trader számlát,nézz meg egy valamit,ne próbálj hosszúra beülni,csak napon belül határozd meg hol van fel jó beszálló hol van alul jó beszálló ha az nap nincs meg a cél fennt vagy lennt inkább hagyd ki,ne görcslj ilyen hülye rajzokkal,akkor szarjál rá,állitzsd úgy 300kilós pozinál legyen 30 max 60 bukó esély nyerő meg a duplája,és tök mindeggy mi van ha eléri az árad száljj ki és másnapig rá se nézz és még csak ne iss gondolkozz rajta,hajrá tesó csak lazán.
Ráadásul amit reggel gondolok lehet eg yóra múlva a másik irányban állok 2óra múlva meginnt másikban,és akor úgy változik egiyk pillanatról a másikra a célár.Én most úgy csinálom,3dodó van a traderen,de max 50% van nyitva egyszerre,3-4 db ugrálósban egy nap,meg egy hosszúnak tervezett pozi általában,na most 5pozi,ebből tegyük fel 1jön be,4nem.
Kis méretben ez 40ezerbukó 50ezer nyerő nagyyából,.és még mindig jóvagy.,de van amiookr egy dologra figyelek akkor max 300ezer a beszálló.
lazán kell kezelni,mert külömben leég a tőkéd,annó mikor kezdtem a cfd-ét akkor görcsöltem meg tököm és kurvára állandóan buktam,most meg reggel felkelek kinyitom a notit ránézek megnézem melyik irányba hol van jó beszálló,megvárom megnyitom stop alá vagy felé asztán szarok bele,me gnem akarom kitalálni az irányt se le se föl,megy erre akkor erre ha arra akkor arra,szarok bele abba is,na kb.igy kell kereskedni lazán és teljesen beleszarni,úgyis ott a stop
pl: veszitesz 10 ezret,akkor mi van ha meg másik iráynba megy akkor meg nyersz 50--et,kicsibe irtam kb igy állok hozzá,az arany más tésta rühellem a kis genyát megszivatott,3hétig eszt néztem egy folytában és a kecseg 1380-ról megpattan tpedig ott aartam ráadni,de megfogadtam elkapom ha addig élek is,szóval kereskedj úgy mint ha demó lenne, jó beszállási pont meghatározás és szűk stp és cső ,szarjál rá,az aranyra meg kis pozit nyitottam mert ki akarom ülni mig befosik.És nem, demózokl.
Na ez megint egy érdekes hsz. lett ,-)
hozod a formád.
Most nem cikizésből mondom, csak jó látni ezeket a laza beírásokat hasraütésszerűen a hosszú pozikkal. legtöbbször másnap lezárulnak ezek a hosszú pozik, de majd figyelemmel kisérem.
Demozól??? Olyan mintha úgy kezelnéd.
1680ig miért kell végig adni? milyen fedezet kell hozzá? És ha nem jön vissza? Végig történelmi csúcson van, miért kéne erre annyira mérget venni, hogy 1.68ig visszafordul nyerőben, amikor 1430től halmozzuk a buktát.
Mindegy, érdekes hozzászólás, kívánom, hogy jöjjön össze.
Azért ne felejts beírni, ha a napokban lezárod akár nyerőben is lejjebb, vagy bukóban feljebb.