nincs neki
a következő ellenállása merre van?
Köszönöm!
Új csúcson....
Ah, már látom:
A vártnál összességében kedvezőbb amerikai munkaerőpiaci adatok tovább mérséklik annak esélyét, hogy az amerikai jegybank nyártól esetleg az alternatív monetáris élénkítés újabb körét indítsa el (QE3), ez pedig a dollár erősíti, ami lefelé hajtja az arany árát is. A vezető részvényindexek kis emelkedéssel reagáltak, hiszen a QE3 növekvő esélyű elmaradása nem minden piaci szereplő számára jó hír. Eddig a részvénypiacokat az amerikai gazdaság erősödése mellett nagyrészt a pénznyomtatás likviditásélénkítő hatása hajtotta.
Ezt meg mi lelte?
remélhetőleg zárta, mert sokáig nem örülhet, szerintem....
50 előtt szépen visszafordult egyelőre, Ibiza örülhet. :)
szépen rángatják....
Demján Sándor erősíti jelenlétét a fizikai arany üzletben, a Solar Capital Gold társaságon keresztül jelentős külföldi terjeszkedést tervez a befektetési arany területén még fejletlen kelet-európai területeken.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477293&place=kepnelkulivezeto4
Nem gondoltam volna, hogy ma is beesik ath alá.
De hát nincs mit tenni, maradt reggel egy 1,5$-os rés, amit be kellett tölteni :) Még H4-en is. Most már mehet új csúcsra :)
tudnátok segíteni ezt tisztába tenni? :)
aranyban az 10 pip spread, ezüst 50?
Igazából az elképzelés tényleg ez volt,mert múltkor felbaszott,de végülis megelégedtem kis nyerúőővel,és tartom tovább az elképzelést lefelé,csak majd mindig beszállok rá ha úgy van.
Mellébeszélsz..
te irtad egy hsz-en belül. Nem egy hét múlva kértem számon.
:DD
Ez aszt jelenti amerre állok arra mindig megvan a koncepció,mert ugye koncepciónak mindig lenni kell,de ragaszkodni hozzá csak azért is nem szabad.És hát ez a short már a múlté.A nagy célár mindig azért kell adjon ez is egyfajta magabiztosságopt a döntés mellé,érted pl: most tudom hogy **** jól tettem ez asztán tuti 1180 asztán lejön 10 dolcsit kiszállok,és én megmondtam :9 :)
amatőr kérdés
bid: 1414.17
ask: 1415.17
akkor itt 10 pip a spread, ugye?
ezüstnél is 5 számjegyűre kell bővíteni?
bid: 34.17
ask: 34.22
50 vagy 5 pip a spread?
"na vazz most nyilt eny arany shortinka hosszúra,1180-as céllal,stop 1698-on,ha feljön addi gbővitem ha megy le bővitem :)de esetleg ha ma lejönne 1410 köré lezárnám :)"
Akkor értelmezzük már?
arany short hosszúra, de ha nap végére eléri akkor zárod?
:DDD
10 uncia egynelőre,eq traderben,cirka 1400 dollár a fedezet,ez névértéken 14175 dollár,.