ilyen buzergálók ezek látod nem hogy inkább egyenes csik lenne valamelyik irányba mondjuk 3naponta változna fel vagy le,és előtte szólnának jó lenne:).
ilyen buzergálók ezek látod nem hogy inkább egyenes csik lenne valamelyik irányba mondjuk 3naponta változna fel vagy le,és előtte szólnának jó lenne:).
De gondolom nem lenne őszinte a mosolyod :D Vazz hogy ezeket a futikat minden nap buzergálni kell....
na mi a punci ez a csönd,csak én kereskedek napi 18 órát srácok,na tessék kereskedni minden félét :) szabad money ne legyen szárazon,profit profit :) :)
na mi a punci ez acsönd,csak én kereskedek napi 18órát srácok,na tessék kerekedni minden félét :) szabad money ne legyen szárazon,profit profit :) :)
örvendenék 10-20kkal vinnék el 700ig hatit :))
ha távolabbról nézzük már 1 éve nincsen trend...beszorultunk egy 5000 pontos sávba.
Nalam a kulso, varatlan tenyezo inkabb a stopot szokta aktivalni, nem a pozit megyitni. Trenddel szembe menni mindig kockazatos.
De mindig van valami külső tényező ami új, vagy amit nem kalkuláltunk be...én erre alapozok...de majd meglátjuk..
ha nagyon makacsul tartja magát minden, akkor zárok shortot.
Egyébként is minden különadóval televágták az összes tőzsdei szereplő céget..
de mint mindig most is nyitott vagyok a felre, de nem arra várom jelen pillanatban, majd ha elhagy szinteket elhiszem bármelyik irányt.
Pontatlanul ne idézz!
Így nem lehet chartot elemezni, hogy csak a story felét mutatod meg!
Annyira túladott a papír,hogy vagy korrekcióra vagy oldalazásra van ítélve.
Ezért mondtam, hogy egyelőre korlátos lefelé.
Ma egyelőre magasabb aljról fordították vissza és jól megfigyelhető, hogy 2 napja 1 százalékon belül 3 milliárdos forgalmat generáltak.
Oti gyj-re a szokasos buy the gossip sell the news lesz, figyeljetek meg.
Mindig az ellenkezojet csinaljak mint amit varnank: gyenge gyj-re fog emelkedni.
Azt meg mar regen nem gondolom hogy az amerikai statisztikak logikusan es azonnal befolyasolnak az arfolyamokat, hacsak nem LENYEGESEN elternek a varttol. Az meg kb hathavonta egyszer fordul elo...
kérlek szépen blogoljál már és akkor kapsz egy rekesz pezsgőt évvégén, mert nyered a havi versenyt :)
Ma szvsz kivárás lesz.
Ha nem haragszotok én megint felrakom ezt a rohadt jól kinéző richter garfikont, amit zsákolnak a brókerek lyonell elmondása alapján, meg ezt nem lehet tovább beütni pepe szerint, meg a többi fórumos elképzelése szerint.
Szerintem ez olyan rosszul néz ki, hogy ennél rondább neam is lehet 38.2es fibom, támasz alatt.
Molban volt kb 4% korrekció:)
OTP gyors mindig fényes:)
Azért Mollyban egy 5% körüli kori átmozgatná ezt a származtatott terméket :D És Oti gyj sem ígérkezik fényesnek...
Kedves Bud!
Ezt tudtad Te is előre, hogy a Blue chip-ek ciklikus sajátosságai miatt nem várható komolyabb esés.
Molnak kedvez a magas olajár, Richter-t már nincs hova ütni( egyelőre), Telekomot tartja az osztalék, OTP gyorsjelentés érkezik.
Néha úgy érzem elfelejtitek, hogy a Hati az egy származtatott termék.
az hagyján...ha lemegy az osztalék, korrigálják a bux indexet...nehogy véletlenül kevesebbet érjen :-))
hogyisne...lefele nem mehet,,csak felfele az osztalék előtti rallyban :DD