Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#357620 lyonell Előzmény: #357618

ilyen buzergálók ezek látod nem hogy inkább egyenes csik lenne valamelyik irányba mondjuk 3naponta változna fel vagy le,és előtte szólnának jó lenne:).

#357618 Waszeitung Előzmény: #357612

De gondolom nem lenne őszinte a mosolyod :D Vazz hogy ezeket a futikat minden nap buzergálni kell....

#357614 lyonell Előzmény: #357612

na mi a punci ez a csönd,csak én kereskedek napi 18 órát srácok,na tessék kereskedni minden félét :) szabad money ne legyen szárazon,profit profit :) :)

#357613 lyonell Előzmény: #357612

na mi a punci ez acsönd,csak én kereskedek napi 18órát srácok,na tessék kerekedni minden félét :) szabad money ne legyen szárazon,profit profit :) :)

#357593 BudFox Előzmény: #357588

ha távolabbról nézzük már 1 éve nincsen trend...beszorultunk egy 5000 pontos sávba.

#357588 Lovax Előzmény: #357582

Nalam a kulso, varatlan tenyezo inkabb a stopot szokta aktivalni, nem a pozit megyitni. Trenddel szembe menni mindig kockazatos.

#357582 BudFox Előzmény: #357577

De mindig van valami külső tényező ami új, vagy amit nem kalkuláltunk be...én erre alapozok...de majd meglátjuk..

ha nagyon makacsul tartja magát minden, akkor zárok shortot.

#357578 Hathor Előzmény: #357572

Egyébként is minden különadóval televágták az összes tőzsdei szereplő céget..

de mint mindig most is nyitott vagyok a felre, de nem arra várom jelen pillanatban, majd ha elhagy szinteket elhiszem bármelyik irányt.

#357577 pepe01 Előzmény: #357572

Pontatlanul ne idézz!

Így nem lehet chartot elemezni, hogy csak a story felét mutatod meg!

Annyira túladott a papír,hogy vagy korrekcióra vagy oldalazásra van ítélve.

Ezért mondtam, hogy egyelőre korlátos lefelé.

Ma egyelőre magasabb aljról fordították vissza és jól megfigyelhető, hogy 2 napja 1 százalékon belül 3 milliárdos forgalmat generáltak.

#357576 Lovax Előzmény: #357567

Oti gyj-re a szokasos buy the gossip sell the news lesz, figyeljetek meg.

Mindig az ellenkezojet csinaljak mint amit varnank: gyenge gyj-re fog emelkedni.

Azt meg mar regen nem gondolom hogy az amerikai statisztikak logikusan es azonnal befolyasolnak az arfolyamokat, hacsak nem LENYEGESEN elternek a varttol. Az meg kb hathavonta egyszer fordul elo...

#357575 Kissherceg Előzmény: #357572

kérlek szépen blogoljál már és akkor kapsz egy rekesz pezsgőt évvégén, mert nyered a havi versenyt :)

Ma szvsz kivárás lesz.

el is dobtam a buxot ez…

#357574 lyonell

el is dobtam a buxot ez lehet nem az én napom ma.

#357572 Hathor Előzmény: #357560

Ha nem haragszotok én megint felrakom ezt a rohadt jól kinéző richter garfikont, amit zsákolnak a brókerek lyonell elmondása alapján, meg ezt nem lehet tovább beütni pepe szerint, meg a többi fórumos elképzelése szerint.

Szerintem ez olyan rosszul néz ki, hogy ennél rondább neam is lehet 38.2es fibom, támasz alatt.

http://postimage.org/image/1adqgy0g4/

#357567 Waszeitung Előzmény: #357560

Azért Mollyban egy 5% körüli kori átmozgatná ezt a származtatott terméket :D És Oti gyj sem ígérkezik fényesnek...

#357560 pepe01 Előzmény: #357545

Kedves Bud!

Ezt tudtad Te is előre, hogy a Blue chip-ek ciklikus sajátosságai miatt nem várható komolyabb esés.

Molnak kedvez a magas olajár, Richter-t már nincs hova ütni( egyelőre), Telekomot tartja az osztalék, OTP gyorsjelentés érkezik.

Néha úgy érzem elfelejtitek, hogy a Hati az egy származtatott termék.

#357559 BudFox Előzmény: #357552

az hagyján...ha lemegy az osztalék, korrigálják a bux indexet...nehogy véletlenül kevesebbet érjen :-))

hogyisne...lefele nem mehet,,csak felfele az osztalék előtti rallyban :DD

#357552 Hathor Előzmény: #357539

Osztalék miatt veszik, mindig korán indítják, március-áprilisban mindig van egy beborítás előtte, de nekik semmi nem elég, elsők akarnak lenni a sorban.