nem szeretem a brókereket hízlalni, ezért nem ugrálok ki be...
nem szeretem a brókereket hízlalni, ezért nem ugrálok ki be...
vazzeg de ha kiszállsz vissza lejebről akkor nincs bukó.
még jó hogy nem tudtál elbizonytalanítani múltkor... :DDDD
Úgy legyen! :DDD
Short szag van kéne rá dobni nem egy kis sörtinkét,csatlakozom.
persze, :D
olaj egekben, arany egekben, ezüst egekben, eurusd most lódult meg + még a tőzsde is fel megy....
Hogy csapkodjam meg érte Ben apó csupasz fejét strandpapuccsal :D
Ezeket felragasztották a plafonra...
Most kivételesen én is:) De úgy látom, hogy vissza kell vennem mert, ha 15 percig nem esik le a csatorna tetejéről....akkor lehet nem is fog vagy max amikor már vissza vettem:) Nem szeretek futuresban ülni. Na még egy pont és viszem az 50 dolláromat 12208-on.
SLD 1 YM MAR11 Futures 12218 USD ECBOT 15:47:30 2.01 null
Elégedetten hátradőlnek mert 8 órás kemény gombnyomkodást elvégeztek egy óra alatt :D 7 óra pihenés jön most..
Ők sem gondolták, hogy ilyen jól sikerül a nyitás és a maradék 6órában mi lesz? Kis sp shortot nyitottam napon belülre.
Mindjárt hívom az ízlésrendőrséget,már megint mi megy itt?
Rózsaszín adatok jöttek, így kész a terep a tömésre. Khadafi közben csatát vesztett, Izrael meg kóstolgatja a szomszédokat.
Rózsaszín adatok jöttek, így kész a terep a tömésre. Khadafi közben csatát vesztett, Izrael meg kóstolgatja a szomszédokat.
Vicces lenne nyitóig 0-ba tenni a határidőket, jelenleg erre hajlok, aztán meglátjuk.
Yo reggelt!
Na mi alakul itt?
Eddig elliottot vártam a felrajzolás alapján, lefele Cben most, abban esetleges lefuto elliott ketesnél lehetünk? Zászlót építünk a kettes ponttal? Vagy lila szerint dupla alj? :)
Szvsz tegnapi esésre ez ma NULLA korrekció, ilyen erős makró után....
Tántorognak itt 300-310 között. Bazz tegnap úgy megindultak le majdnem shortba léptem, de nem tudom eldönteni, hogy esnek egy rendeset, vagy csak kínlódnak egy darabig és tovább fel. Bár lehet itt 30 pont esést már nem egy nagy esés előszelének, hanem a nagy esésnek kell tekinteni:)