Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: kl

#357162 BudFox Előzmény: #357155

Egon is összevissza ír mindenfélét...15 percesen a hati már teljesítette mind a 8 hullámot,m ás időtávon 22.000 -re várja, 22.300 a köztes támasz.

máshogy nézve meg még minden bullish, és 25.000 - 26.0000 -es célárakról ir...ez kész téboly.

#357155 Hathor Előzmény: #357149

Remek, akkor egyike vagy a 100%ból 5% sikeres tradernek.

Örülök neki, és valóban jónak tűnik.

Megtaláltad az elképzelésed, akkor tartani kell magad hozzá, gratulálok.

#357149 Margaretta Előzmény: #357142

A célom, hogy havi 100k-t keressek. Ez a cél biztosítja nálam a nyugodt tőzsdézést. Ezzel nem kell itt ülnöm egyfolytában, van időm a cégemre, a háztartásra, a kertemre. A lentebb írt tartikával ez bejön.

Régebben, mikor sok-sok millióról álmodoztam és persze nem jött össze, csak jól szivattam magam vele, meghát inkább buktam, mint nyertem. Most meg nyugodtan ülök a bukóban, mert az eddig realizált nyerőm pont a célomnál tart.

#357143 big-ebuy Előzmény: #357142

egy a lényeg:A SIKER MINDNEK!!!

de a nagytőkével áll zárni,stoppolni,parázni...lé égetés sztem

7070re várnám daxot,hatit 22900,sp 1294-98

#357142 Hathor Előzmény: #357135

Szerintem mindegyikünk más időtávban ül itt. Vannak egyetemisták akiknek a havi plusz kell, arra játszanak. Vannak aki munka helyett ezt csinálják, tehát havi fizu kell ebből, van aki játszik próbálgatja magát 1-1kontival, van aki 1-1 kontival tőzsdézik, hogy elmondja Ő tőzsdézik. Van aki jól csinálja 10-15 kontival, van aki több százzal, ezerrel próbálja irányítani a piacot. Van akit nem érdekel, hogy ma mi van, mert Ő 10éves befektetésben gondolkodik, és ma bukott, de 10év múlva duplázni fog. Van aki azt hiszi, hogy duplázni fog, de elég a tőkéje. Van aki kivár, várja a jószerencsét 2000ponttal lejjebbi shorttal, de van aki 25Kn. longolt és várj a kiszabadulást.

Meg volt ez fogalmazva már egy dalban.

MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA :)

#357135 Margaretta Előzmény: #357128

Én is szakasztott így csinálom, erről épp tegnap írtam. Én is játszottam már mindenféleképpen, ami a pozinagyság és a tőke arányát illeti, de eddig ezzel nyertem a tőkéhez képest a legtöbbet. Tavaly kb.: 70-80%-ot.

#357130 Hathor Előzmény: #357123

Nálam más a money managment, nem ülök ki semmit..

nem várok arra, hogy elmegy 2000pontot és majd visszamegy egyszer, így az oldalazás leéget, kicsivel nem játszok ez is benne van a pakliban, bővteni, 5xözni 10x-ezni ezt is tudom, ha kell.

El kell egyszer indulni a sávból, háromszögből. ha 5év múlva, akkor akkor, de háromszögből fél éven-éven belül ki kell lépni. Úgy sem jutottunk több éve semmire, így tök mindegy mi megy a sávban, háromszögben hónapokig.

#357124 big-ebuy Előzmény: #357121

én 23360körül adtam rá megint,kifullad....eddig

hathorhoz:én is áll.elégettem nagy pozikkal,azóta betartom a tőke szabályomat

#357123 big-ebuy Előzmény: #357119

hathor egy jó tanács...a sikeres tőzsdézéshez kell money menedzsment is...kisebb pozikkal told a tőkédhez képest ,kitudod ülni a nagy kilengéseket,kisebb a nyomás a pszihédre is...brumm-brumm-irgum-burgum:)))érti!!!??

#357121 BudFox Előzmény: #357115

Én tartok mindent...azon gondolkodom hol kéne ráadni...megvárom a mai "felrántást" és amikor kifullad akkor kéne még rálapátolni egykét kontraktust :-))

#357118 big-ebuy Előzmény: #357114

csak nyitottam vissza shortot,estig usát új mélypontra kell tenni tegnapihoz ,longhoz:)

dobókockázok látod:))))medve vs bika......de most téli álom lesz:)))14h-ig kb

#357115 Hathor Előzmény: #357110

Nézem tovább a chartot.

Nem tudom számíthatok e egy dupla toppal, ami egy elliott ciklus 5és B.pontja.

A dupla top célára, és elliott. C.pontja nagyjából egy helyre mutat le. Kb erre számítanék, aztán meglátjuk mit dob bux.

Két piros fül, dupla top, sárga elliott.

http://postimage.org/image/peyde59g/