Egon is összevissza ír mindenfélét...15 percesen a hati már teljesítette mind a 8 hullámot,m ás időtávon 22.000 -re várja, 22.300 a köztes támasz.
máshogy nézve meg még minden bullish, és 25.000 - 26.0000 -es célárakról ir...ez kész téboly.
Egon is összevissza ír mindenfélét...15 percesen a hati már teljesítette mind a 8 hullámot,m ás időtávon 22.000 -re várja, 22.300 a köztes támasz.
máshogy nézve meg még minden bullish, és 25.000 - 26.0000 -es célárakról ir...ez kész téboly.
Remek, akkor egyike vagy a 100%ból 5% sikeres tradernek.
Örülök neki, és valóban jónak tűnik.
Megtaláltad az elképzelésed, akkor tartani kell magad hozzá, gratulálok.
kis forgalmú meghúzás,nagyforgalmú beöntés. tetű magas a kt...
okok:)
eddig még nem ment,de megfogadom....siker még nem volt,ló****nyika ma
A célom, hogy havi 100k-t keressek. Ez a cél biztosítja nálam a nyugodt tőzsdézést. Ezzel nem kell itt ülnöm egyfolytában, van időm a cégemre, a háztartásra, a kertemre. A lentebb írt tartikával ez bejön.
Régebben, mikor sok-sok millióról álmodoztam és persze nem jött össze, csak jól szivattam magam vele, meghát inkább buktam, mint nyertem. Most meg nyugodtan ülök a bukóban, mert az eddig realizált nyerőm pont a célomnál tart.
egy a lényeg:A SIKER MINDNEK!!!
de a nagytőkével áll zárni,stoppolni,parázni...lé égetés sztem
7070re várnám daxot,hatit 22900,sp 1294-98
Szerintem mindegyikünk más időtávban ül itt. Vannak egyetemisták akiknek a havi plusz kell, arra játszanak. Vannak aki munka helyett ezt csinálják, tehát havi fizu kell ebből, van aki játszik próbálgatja magát 1-1kontival, van aki 1-1 kontival tőzsdézik, hogy elmondja Ő tőzsdézik. Van aki jól csinálja 10-15 kontival, van aki több százzal, ezerrel próbálja irányítani a piacot. Van akit nem érdekel, hogy ma mi van, mert Ő 10éves befektetésben gondolkodik, és ma bukott, de 10év múlva duplázni fog. Van aki azt hiszi, hogy duplázni fog, de elég a tőkéje. Van aki kivár, várja a jószerencsét 2000ponttal lejjebbi shorttal, de van aki 25Kn. longolt és várj a kiszabadulást.
Meg volt ez fogalmazva már egy dalban.
MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA :)
Némileg hektikus a mozgás eddig a mai napon....
Én is szakasztott így csinálom, erről épp tegnap írtam. Én is játszottam már mindenféleképpen, ami a pozinagyság és a tőke arányát illeti, de eddig ezzel nyertem a tőkéhez képest a legtöbbet. Tavaly kb.: 70-80%-ot.
Nálam más a money managment, nem ülök ki semmit..
nem várok arra, hogy elmegy 2000pontot és majd visszamegy egyszer, így az oldalazás leéget, kicsivel nem játszok ez is benne van a pakliban, bővteni, 5xözni 10x-ezni ezt is tudom, ha kell.
El kell egyszer indulni a sávból, háromszögből. ha 5év múlva, akkor akkor, de háromszögből fél éven-éven belül ki kell lépni. Úgy sem jutottunk több éve semmire, így tök mindegy mi megy a sávban, háromszögben hónapokig.
tőkéhez kb 20%pozit válasz ,az tuti kényelmes ,40%felé ne menj,majd később
én 23360körül adtam rá megint,kifullad....eddig
hathorhoz:én is áll.elégettem nagy pozikkal,azóta betartom a tőke szabályomat
hathor egy jó tanács...a sikeres tőzsdézéshez kell money menedzsment is...kisebb pozikkal told a tőkédhez képest ,kitudod ülni a nagy kilengéseket,kisebb a nyomás a pszihédre is...brumm-brumm-irgum-burgum:)))érti!!!??
Én tartok mindent...azon gondolkodom hol kéne ráadni...megvárom a mai "felrántást" és amikor kifullad akkor kéne még rálapátolni egykét kontraktust :-))
Dehogy vagyok, sokat szívtam ezzel a 23Ks oldalazással, forgással.
csak nyitottam vissza shortot,estig usát új mélypontra kell tenni tegnapihoz ,longhoz:)
dobókockázok látod:))))medve vs bika......de most téli álom lesz:)))14h-ig kb
Mi vagy Te medve a képedről?? :)
Nappal aludni.. irigylem az embereket néha.. :)
Nézem tovább a chartot.
Nem tudom számíthatok e egy dupla toppal, ami egy elliott ciklus 5és B.pontja.
A dupla top célára, és elliott. C.pontja nagyjából egy helyre mutat le. Kb erre számítanék, aztán meglátjuk mit dob bux.
Két piros fül, dupla top, sárga elliott.