Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

russell laza 4%ot jött v…

#356155 shortos

russell laza 4%ot jött vissza 2 nap alatt, még 2% és új csúcson vagyunk... ez valami vicc. alig 1% kellett volna limit teljesüléséig, most várhatok újabb 2 hónapot, ha nem tizenkettőt. egyszerűen nevetséges

Re: nincs cím

#356125 Netmaster Előzmény: #356098

Nem kell elgurulnia semmilyen gyógyszernek, még nem láttam olyan emelkedést, amit ne követett volna valamilyen korrekció. :)

#356098 banyaiz Előzmény: #356095

Beparáznak akkor tényleg semmi, elgurul a gyógyszer aztán 1 hét alatt visszaadják fél év emelkedését. :) Viszont ha ebben megint azt látják, hogy 2%-al olcsóbban tudunk venni gyerünk gyorsan akkor rövid életű korrekció lesz.

#356095 Netmaster Előzmény: #356092

Valószínűleg sokan így gondolkodnak, ezért is lehet nagyobb korrekció. Három nap az még szinte semmi. :)

#356092 banyaiz Előzmény: #356084

3 napig estek ez már világrekord beállítás náluk az utóbbi időben. :) Jövő héten kiderül.

#356081 banyaiz Előzmény: #356040

Bízol még az esésben, hát fene tudja, estek egyet a héten, de sp-ben 134x-ről indultak most 1318. Ezt a 15-20 pontot egy nap alatt megveszik ha rájuk jön a vételi szándék.

Úgy érzed megtört az emelkedés, vergődés, aztán le?

Szép emelkedés, ha annyi…

#356063 Donoo

Szép emelkedés, ha annyira azt szeretnék, hogy beessen, nem hiszem, hogy hagyták volna ennyire kilőni...

#356040 Atticus Előzmény: #355848

Az adat nagyszerű lett, az angoloké főleg. ma tovább diverzikáltam a dax és sp shortokat, egy kis buxot is adtam bele. Az elemek még nem érzékelték az adatot, tőzsdenyitás előtt 10perccel szoktak ébredni, nem sietnek, mert sok a profit még egy ilyen esés után is.

#355848 Amatoregy Előzmény: #355798

hogy jön ki a kedd? Tegnap csütörtök volt nálam az jobb esetben is vasárnap vagy hétfő...

:D

És a TA hol marad? :) Er…

#355822 ikszf

És a TA hol marad? :) Erővel átcuppantunk a 61,8-as fibon. Sztem csak erőt gyűjt, sok volt hirtelen a ralli.

#355821 hosszhuszár Előzmény: #355820

Érdekes az adat.

a nyersolaj készletek, 0,8% mh-val emelkedtek...

Viszont a benzin 2,8% , fűtőolaj, gázolaj készletek 1,8% , csökkentek.....

miből lesz a benzin, gázolaj, fűtőolaj...?

#355820 Tombolatom Előzmény: #355818

Igen és sokan beszéltek arról, hogy olaj szállító hajókban tárolják mint a válság alatt és kivárják amíg a piaci ár jó az eladással. Elvileg 2 dollár/ hordó a költsége az óceaánon tartani.Fundamentálisan növekszik a termelés. Novemberben volt, hogy 27 éve nem voltak ilyen olaj készletek az USA-ban.? Na, mára elég volt. Jóccakát mindenkinek.