3 napig estek ez már világrekord beállítás náluk az utóbbi időben. :) Jövő héten kiderül.
3 napig estek ez már világrekord beállítás náluk az utóbbi időben. :) Jövő héten kiderül.
Ha nem is a teljes emelkedés, de a korrekciót még lehet tovább ragozni.
Tévedés joga természetesen fenntartva :D
Bízol még az esésben, hát fene tudja, estek egyet a héten, de sp-ben 134x-ről indultak most 1318. Ezt a 15-20 pontot egy nap alatt megveszik ha rájuk jön a vételi szándék.
Úgy érzed megtört az emelkedés, vergődés, aztán le?
Szép emelkedés, ha annyira azt szeretnék, hogy beessen, nem hiszem, hogy hagyták volna ennyire kilőni...
Ha a HP-re gondolsz akkor a rontott kilátások ha jól emlékszem.
mi az oka a szakadásnak? gyj? http://finviz.com/quote.ashx?t=hpq
Az adat nagyszerű lett, az angoloké főleg. ma tovább diverzikáltam a dax és sp shortokat, egy kis buxot is adtam bele. Az elemek még nem érzékelték az adatot, tőzsdenyitás előtt 10perccel szoktak ébredni, nem sietnek, mert sok a profit még egy ilyen esés után is.
hogy jön ki a kedd? Tegnap csütörtök volt nálam az jobb esetben is vasárnap vagy hétfő...
:D
És a TA hol marad? :) Erővel átcuppantunk a 61,8-as fibon. Sztem csak erőt gyűjt, sok volt hirtelen a ralli.
Érdekes az adat.
a nyersolaj készletek, 0,8% mh-val emelkedtek...
Viszont a benzin 2,8% , fűtőolaj, gázolaj készletek 1,8% , csökkentek.....
miből lesz a benzin, gázolaj, fűtőolaj...?
Igen és sokan beszéltek arról, hogy olaj szállító hajókban tárolják mint a válság alatt és kivárják amíg a piaci ár jó az eladással. Elvileg 2 dollár/ hordó a költsége az óceaánon tartani.Fundamentálisan növekszik a termelés. Novemberben volt, hogy 27 éve nem voltak ilyen olaj készletek az USA-ban.? Na, mára elég volt. Jóccakát mindenkinek.
sztm is így van
Lehet fogja is, ha jön rossz hír, de funda alapon rengeteg az olaj. Nem tudják már hol tárolni. Ha megnyugodnak az arab kedélyek az jó lesz.
A fene...
105-ös brentig húzhatta volna....))
Vigyázz kedden feltámadhat:)
Kár a kávéért , ha emlékszel:)
Kadafit lehet megölték. Végül is mártír akart lenni. Ezért szakadt le az olaj.