Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#355813 Tombolatom Előzmény: #355799

Lehet fogja is, ha jön rossz hír, de funda alapon rengeteg az olaj. Nem tudják már hol tárolni. Ha megnyugodnak az arab kedélyek az jó lesz.

Kadafit lehet megölték. …

#355796 Tombolatom

Kadafit lehet megölték. Végül is mártír akart lenni. Ezért szakadt le az olaj.

#355762 Tombolatom Előzmény: #355755

Én nem mondtam, hogy tudatlan vagy. Hol olvastad?:) Mondjuk inkább konspiráció elmélet gyártó:) De biztos igazad van és az CIA a titkos Afgán fúrások után úgy döntött kell nekik a hybrid autók aksijához az összes líthium és meggyőzte Bush-t, hogy le kell támadni őket:))

#355755 Atticus Előzmény: #355730

én már csak megmaradok ilyen tudatlannak. a gondolataink nem is érintik egymást.

#355730 Tombolatom Előzmény: #355657

Nem értek veled egyet.

Végül is tavaly Bolíviában felfedezték és most ott van a világ líthium tartalékának az 50%-a. Lehoranják őket is az amcsik? Végül is kokain, heroin is van. Jó lesz a buli:))

Most tartóztattak le Texasban egy szaudi diákot aki weapon of mass destructiont próbált kreálni Bush ellen. Hagyhatták volna és akkor most irány lehetne az országuk és rendet rakhatnának az araboknál:)

Én közben eladtam PCLN callt és 8 perccel rá szokásosan túl korán vissza vettem, de 220 profit nem rossz. Twitteren élőben ott volt és majd este a blogomba is berakom. tombolatom.blogspot.com

Az olaj is szépen lejött, de a hétvégére nem shortolnám be.

jk

#355700 Waszeitung

Mit meg nem tesznek hogy úgy tűnjön ma is lefelé lesz az irány,zárásunk után pedig up...aljas trükk :D

#355663 banyaiz Előzmény: #355660

2001 szept 11. után erőt kellett mutatni a népnek , ezt várták az elnöktől. Valakit meg kellett támadni. Irak kapóra jött két legyet egy csapásra, Afganisztán meg úgy jött a képbe szerintem, hogy nincs túl nagy katonai ereje, és ott bujkált állítólag Oszama. Ha netán Iránban , vagy Indiában lett volna akkor gondolom nem keménykednek ennyire.

Sok jó szakember hever ott parlagon hidegháború óta, kell nekik néha munkát adni.

#355660 Sumér harcos Előzmény: #355657

és a drog?:)

Napjainkban az ópiumtermelés legnagyobb része szinte Afganisztánra koncentrálódik. Afganisztán GDP-jének 50%-át a kábítószer-termelés adja.

#355657 Atticus Előzmény: #355621

Igen, komolyan gondolom, pontosítok: egy ok volt a sok másik mellé. Afganisztánról meg véletlen kiderült, hogy a világ legnagyobb lítiumbányája lapul a föld alatt, a birtokló cég pedig nem az ottani Őslakos Corporation..

#355621 Tombolatom Előzmény: #355577

Te most ezt teljesen komolyan mondod, hogy azért volt Szeptember 11, hogy az amerikai biztonsági cégeknek jól menjen a business?? (Arról ne beszéljünk, hogy én meg minden más repteret használó fizette ezt ki reptéri illetékben, tehát max egyik zsebből a másikba ment a pénz) Vagy megéri amcsiknak ölni az afgánokat? Oroszok gazdagok lettek volna már belőle:) Max az iraki olajra fájt az USA foga, de még ebből se kerestek semmit.

Kevered a dolgokat. A 2. világháború előtt szegénység, munkanélküliség volt és a gyarmatokból az erős németek nem részesültek. Most EU, USA és sok ország jól él. A BRIC országok is jönnek fel okos gazdálkodással. Az, hogy a mai hírek alapján Líbiának 70 milliárd dollár van bankokban letétként, befektetve Unicredit bankban, olasz focicsapatokban...stb, stb csak ami hivatalos, de az embereknek nem adott Kadafi, nem építette ki a turizmust (csak 1400km tengerpartjuk van 1 szálloda nélkül) nem csinált semmit csak lopott nálam nagyobb ok. Mubaraknak is hány milliárdot foglaltak le? Jó vezetők, jó gazdaságot tudnak teremteni amíg őrültek káoszt.