Re: nincs cím
Tombolatom Előzmény: #355368Lejárt a vízumom és 1 évre haza "küldtek". Egyetemen voltam tenisz főedző. Ez itthon sokat nem mond, de ott azért tisztelt szakma és a kosár, amerikai foci edző sok $100 ezer dollárt keres. Kétszer mi is voltunk NCAA nemzeti bajnokok. Lehet nekem is mint csak tavaly 6 magyar barátomnak házasodni lett volna jobb cirka két misiért, de haza akartam jönni látni és tapasztalni:) De dolgoztam egyetem után 1 évet mint nyugdíjalap tervező is csak unalmas volt, de azt elmondhatom, hogy mindenhol (3 munkahelyem volt 9 év alatt) fair a munka és értékelik a teljesítményt pedig én csak egy "bevándorló" voltam. Atlantában éltem én is az egyetem után.
Ez a háborúsdi miért is lenne az USA célja? Én pont nem látom ezt Szaúd-Arábiában ahol jól élnek, csak a szegényebb arab országokban ami teljesen érthető. Nem akarom sértegetni őket, de az Ő hibájuk is. A Korán szerint szégyen hitelt felvenni...stb. Itthon is lehetne jobb élet, ha kamatokat le és adókat businessre is lefelé nyomnák és a hitelezést segítenék. Szlovákia, szlovénia köröket vert ránk, de egész eu, usa-ban ez a gazdaságpolitika.
Úgy látszik folytatódik a korrekció. DOW-50 pre-market. A tegnapi RIG vételem nem volt jó húzás egyenlőre:) De ahhoz képest, hogy nagyon csúnyát jelentettek nem verték le. Amúgy, ha megfigyelitek a részvények jelentéseit ami számít nekem pl Home Depot...Az emberek akkor költenek a házukra amikor van pénzük, és hisznek az érték növekedésben. HD remeket jelentett és 60 ezer embert vesz fel az USA-ban. Nekem ez mond valamit, csak az arabok is nyugodjanak már meg:)
hosszhuszár: Értem nem olcsó a Miamis nyaralás, de sokkal kevesebb mint Thaiföld. Két embernek a szállás repjegy csak 200 ezer ft/10 nap/ koponya. Olcsóbb mint Egyiptom vagy a Kanári szigetek:)