na vazz most nyilt eny arany shortinka hosszúra,1180-as céllal,stop 1698-on,ha feljön addi gbővitem ha megy le bővitem :)de esetleg ha ma lejönne 1410 köré lezárnám :)
na vazz most nyilt eny arany shortinka hosszúra,1180-as céllal,stop 1698-on,ha feljön addi gbővitem ha megy le bővitem :)de esetleg ha ma lejönne 1410 köré lezárnám :)
Megnéztem nem mt4-es kliensben, és ott is megállt a kereskedés 18:00-kor, pedig ez egy hétfői nap. Mi történt aznap akkor?
(az hogy 20:00 után is még van két 15 perces gyertya mt4-ben, az valami időeltolódás miatt van, szóval csak azt nem értem, hogy miért állt meg aznap a kereskedés a szokásos idő előtt?)
Az aranykereskedés 23:15-kör minden nap leáll 45 percre? Ez nem zavar be az órás charton a mozgóátlagoknak és a chartoknak, hogy 15 percnyi adatból képez egy gyertyát?
Azt néztétek már, hogy febr. 21-én teljesen hiányoznak MT4-ben a 19, 21, 22, 23 órás adatok?
Azért ez durva.
ez is megindult rendesen.....
vettem is az árából egy új autót. Igaz metál (nem ezüst) de kezdetnek nem rossz... :D
Mindegy csak csillogjon! Én shortolgatom már napok óta. 30-ig várnám,de nem zárnám ki a húszas számokat sem.
Túl meghúzták felfelé,ilyenkor mindig zakózik. H4-en rsi bőven 90 felett volt.
Most chf longokban vagyok.
Csak az a nyomorék gáz menne már.
nyitottam amikor mondtad. De ezüstben, hogy megtudjuk különböztetni. Baj?
Én mondtam,hogy nyiss egy pozit. Már szép nyerőben lenne és a swap még nem is játszik. :-)
Nem néztem el 100dodó mínusz ugye!? Na de ott a pluszos swap és én amúgy is 1000-re várom,minél később annál nagyobb a nyeremény. :DDD
Én azt gyanítom,hogy ólomból fognak aranyat csinálni és akkor lesz ez még ezer alatt is. ;-))
Most irigyellek. Talán majd egyszer nekem is lesz ilyen. Eddig csak az nzdchf-et tartottam hasonló ideig,de azt is demóban.
Nem nyitnál nekem is egyet? Majd év végén zárd be. A nyeremény a tied lehet csak fogjuk rá,hogy az én pozim. :DD
Köszi, így már világos. Az az 1400$-os pozi is soknak tűnik.
Csomó helyen nem tüntetik fel, hogy a microszámlán a mikrolot 0,01 része köthető, vagy a rendes loté.
és mennyi a minimum poziméreted?
akkor 0,05lot minimum ordernél 7k$-ért kötögetnék? :) uhh
nalam 1 lot aranyban az 100 uncia, ezutben pedig 5000
javítsatok ki légyszí', ha valami nem okés:
1 lot = 10 uncia arany = ~1410*10=14.100$
Egy mikrolot akkor ~141$ (ha találok ilyen brókercéget)