Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#355279 Amatoregy Előzmény: #355274

Nekem van aranyshortom 1305-ről is... :DDD

De mivel pozitiv a swap, meg szeptemberben nyitottam nem érdekel. Az összes ugrálás benne (ebben is pozitiv).

Végre van egy hosszú pozim is... :DDD

Bocs csak kicsit nyügösebb vagyok..

réz is esett tegnap 1-et…

#355261 Sumér harcos

réz is esett tegnap 1-et,mint a nyeletlen balta....

ma is minuszban....

MA adtam el aranyat...14…

#355258 hosszhuszár

MA adtam el aranyat...1400 alatt......

Amatőr, tényleg amatőr vagy hozzám képest...:))

Kíváncsi leszek aranyra.…

#354363 ikszf

Kíváncsi leszek aranyra. 1310-nél megvolt az elmúlt 3 évtized 161,8-as fibo szintjének a visszatesztje. Ha a negyedéves gyertya alapján is egyértelműen elrugaszkodik onnan és új csúcsra megy, akkor lehet elkezdődik egy nagyon durva begyorsulás.

Érdekes ez az arany. Mos…

#346693 Roller

Érdekes ez az arany. Most korrigálhat felfelé,de 1120-at vizionálok hosszútávon és nem zárnék ki 1000 alatti szinteket sem.Havi charton rsi divergencia van 3csúccsal.Az utolsó csúcs 3 kisebből áll,ami viszont felfelé mutat. Vagyis lesz 1500-1600,de utána lehet hosszútávon shortolni.

Ez amolyan 5 éves terv.

Rövidtávon oldalazás lesz.

Re: nincs cím

#339972 Ibiza Előzmény: #331424

ja..csak kicsit kellett volna visszaolvasni..

jól kerestem vele..megshortoltam párszor..

Újra emelkedhet az arany…

#320269 Zabás

Újra emelkedhet az arany

Emelkedés figyelhető meg az arany piacán, a gyengülő dollár következtében. A dollár mozgásának hatására növekedett a nemesfém iránti kereslet. Az arany a múlt hét végén 1,46%-ot emelkedett, az elmúlt napon ezzel szemben csökkent az árfolyam, de újra emelkedés látható az árfolyamon. Akik hosszabb távon kereskednek, azoknak is érdemes elgondolkodniuk az arany befektetésén, ugyanis egyes források szerint 2030-ra már nem lesz több kitermelhető arany a Földön, így csak az addig kitermelt arannyal lehet majd kereskedni. Szerencsére ez sem lesz kevés, ugyanis az eddig kitermelt arany mennyiségének több mint 90%-a még ma is használatban van. Az ázsiai kereskedésben emelkedett az árfolyam, jelenleg 1357,6 dollár körül mozog a kurzus.