Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#354971 lyonell Előzmény: #354968

gondoltam ,hogy most meg longban :)

jó szokás szerint forditva a lovon,ne vedd sértésnek.De aszt szokták mondani a brókert a trógertől az külömbözteti meg ,hogy időben felszámolja a veszteségeit,és inkább kis veszteségei vannak nagyobb nyereségei.És nem haggya hogy minusza legyen azzal az indokkal,hogy majd fordul.

Re: hl

#354969 Waszeitung Előzmény: #354963

Faanyag és szög van,de talira sztem vmi felfújhatót viszek :D

Bár nem tudom eldönteni hogy a pénzkivét vagy a keleti szitu húzza most le az indexet és vajh,mennyire lesz tartós a dolog...de a gratula jár!

Mai bux teljesítmény miatt viszont agyhúgykövet kapok..

#354968 Donoo Előzmény: #354964

Itt vok. Eddig csak -1%ban vok... Legalább usa korrigál picit, majd újra up.. QE2nek nincs még vége. Most a remegőkezűek dobják csak...

Re: lk

#354957 Netmaster Előzmény: #354918

Az még tavalyelőtt novemberben kezdődött, lett is belőle egynapos (félnapos) para, ráadásul akkor amikor USA zárva volt. :)

#354947 Tombolatom Előzmény: #354946

Vettél valamit Herceg?

A reggeli YM-en kerestem szépen és utána vettem CSTR-t amit sikerült eladnom + 40 centben kb mire utána csak több mint 2 dollárt ugrott még. Nem tetszett, de igazából olyan ez az esés mint egy nyári zápor. Ideje volt már és -5, 10% se lenne a világ vége.

Igazából aki long már egy ideje az miért is pánikolna. A követő stopja kiüti majd és kész. Ez a normális kereskedés amiből mi itt max azt látjuk, hogy majd szakad a piac, de nem feltétlenül 1-2%-os napi esés miatt.

Ami engem érdekel inkább, hogy kinek kell ennyi ezüst:)

#354940 Atticus Előzmény: #354934

A korrekcióról csak annyit, hogy én minden longostól akivel beszéltem, annyit hallottam, a "hol akarod eladni" kérdésre, mint válasz, hogy majd ha látom hogy esik.. szóval nem szerelemből longosak ők, 1300 alatt azt fogják híresztelni magukról, hogy ők találták ki a short fogalmát is..

hahh, gyorsan nyomtam eg…

#354934 Saraco

hahh, gyorsan nyomtam egy print screent megmutatni majd az unokaknak, hogy volt amikor az sp500 volt 1%os minuszban is:D lassan mar kivaltsagosnak erzem magamat, hogy lathatom ezt a pillanatot ami mostansag csak kb havonta egyszer fordul elo...

#354933 banyaiz Előzmény: #354921

Ez jó. :) egyébként ha esni akarnak tudnak ezek arra is, hogy Obama kutyája ugatott, és túl gyorsan szaladt, ha meg nem, lehet akármi Líbiában leszarják szvsz. Meglátjuk idejét érzik e már egy korrekciónak, vagy még korai. :)

#354928 Atticus Előzmény: #354921

Ügyes fiúk ezek most is meg fogják találni, egy google-lel már ők is elboldogulnak, órák kérdése.. :-)

#354921 Atticus Előzmény: #354916

A vicc az, hogy ez nem vicc. Annak idején amikor Dubaiból fújt a szél, az egyik legnagyobb angol fórumról kimentettem az egyébként leggyakrabban elhangzó hsz-eket:

1. "Where's Dubai? Everybody is talking about it, but I can't even find it on the map. People say it's in the desert, and it's half made of sand. Could that be it? Sand-collapse?"

2. "$60 billion dollars ?? What's the big deal ? $600 billion - okay, big deal, but $60 billion."

3. "I can't imagine this is the straw that's going to break the camel's, er, um ... systems back."

4. "was reading a little about Dubai in wiki, they had a little oil money not much then started a massive construction boom.

Construction was their economy hotels towers, resorts.. and now they are bust.

Reminds me a little of the U.S. economy it will be interesting to see how this plays out for them. "