Hmm,így félidő körül jól állunk...
Hmm,így félidő körül jól állunk...
Az még tavalyelőtt novemberben kezdődött, lett is belőle egynapos (félnapos) para, ráadásul akkor amikor USA zárva volt. :)
kiváncsi vagyok hogy így maradnak-e vagy beesnek a mélybe.
Vettél valamit Herceg?
A reggeli YM-en kerestem szépen és utána vettem CSTR-t amit sikerült eladnom + 40 centben kb mire utána csak több mint 2 dollárt ugrott még. Nem tetszett, de igazából olyan ez az esés mint egy nyári zápor. Ideje volt már és -5, 10% se lenne a világ vége.
Igazából aki long már egy ideje az miért is pánikolna. A követő stopja kiüti majd és kész. Ez a normális kereskedés amiből mi itt max azt látjuk, hogy majd szakad a piac, de nem feltétlenül 1-2%-os napi esés miatt.
Ami engem érdekel inkább, hogy kinek kell ennyi ezüst:)
ennek most nem nagyon örülök.
A korrekcióról csak annyit, hogy én minden longostól akivel beszéltem, annyit hallottam, a "hol akarod eladni" kérdésre, mint válasz, hogy majd ha látom hogy esik.. szóval nem szerelemből longosak ők, 1300 alatt azt fogják híresztelni magukról, hogy ők találták ki a short fogalmát is..
hahh, gyorsan nyomtam egy print screent megmutatni majd az unokaknak, hogy volt amikor az sp500 volt 1%os minuszban is:D lassan mar kivaltsagosnak erzem magamat, hogy lathatom ezt a pillanatot ami mostansag csak kb havonta egyszer fordul elo...
Ez jó. :) egyébként ha esni akarnak tudnak ezek arra is, hogy Obama kutyája ugatott, és túl gyorsan szaladt, ha meg nem, lehet akármi Líbiában leszarják szvsz. Meglátjuk idejét érzik e már egy korrekciónak, vagy még korai. :)
:))
Ügyes fiúk ezek most is meg fogják találni, egy google-lel már ők is elboldogulnak, órák kérdése.. :-)
A vicc az, hogy ez nem vicc. Annak idején amikor Dubaiból fújt a szél, az egyik legnagyobb angol fórumról kimentettem az egyébként leggyakrabban elhangzó hsz-eket:
1. "Where's Dubai? Everybody is talking about it, but I can't even find it on the map. People say it's in the desert, and it's half made of sand. Could that be it? Sand-collapse?"
2. "$60 billion dollars ?? What's the big deal ? $600 billion - okay, big deal, but $60 billion."
3. "I can't imagine this is the straw that's going to break the camel's, er, um ... systems back."
4. "was reading a little about Dubai in wiki, they had a little oil money not much then started a massive construction boom.
Construction was their economy hotels towers, resorts.. and now they are bust.
Reminds me a little of the U.S. economy it will be interesting to see how this plays out for them. "
A vicc az, hogy ez nem vicc. Annak idején amikor Dubaiból fújt a szél, az egyik legnagyobb angol fórumról kimentettem az egyébként leggyakrabban elhangzó hsz-eket:
1. "Where's Dubai? Everybody is talking about it, but I can't even find it on the map. People say it's in the desert, and it's half made of sand. Could that be it? Sand-collapse?"
2. "$60 billion dollars ?? What's the big deal ? $600 billion - okay, big deal, but $60 billion."
3. "I can't imagine this is the straw that's going to break the camel's, er, um ... systems back."
4. "was reading a little about Dubai in wiki, they had a little oil money not much then started a massive construction boom.
Construction was their economy hotels towers, resorts.. and now they are bust.
Reminds me a little of the U.S. economy it will be interesting to see how this plays out for them. "
Tavaly Dubaiban volt egy kis pitty putty épp februárban összetojták rá magukat, pedig az csak egy projektet érintett ha jól emlékszem. Most az egész arab világ forradalmat játszik, ehhez képest elég nagy nyugalommal szemlélik. :)
Persze egy napból ne vonjunk le sok mindent.
:)))
:)))
Szerintem adni fogják keményen, csak még idő kell, hogy kikeressék a nagy révaiból a Líbia szó pontos leírását..