Kezdeti para elmúlt,megen megvevős a történet?
Kezdeti para elmúlt,megen megvevős a történet?
"a kormány hiánya kifejezetten kockázatcsökkentő tényező"
History-ja nincs? :)
raadasl ha igy lesz az usaban most meg 1 napos sem lesz mert tegnap nem voltak
mindenbol kimaradnak es irany fel mint a raketa
ja:)
költői volt a mondandóm végén a 3 kérdés:)
és a 100%-os biztos választ ugy sem tudja senki:)
dobnal 1 linket? v vmi iranymutatast hol talalom
koszi
nekem szerinted mi jött le az irásából?:)
akkor félre érthettél...vagy nem tudom:)
igen ezt irta,hogy a piac nem szereti ha kiismerik.....
de most a jelen esetben...nem az lenne a kiismerés,ha megvennék a piacot???mivel ugyanezt tette január végén is......1napos szivatás után....ergo nem teljesen bizonyos az 1 nap pánik utáni vételek létjogosultságában....
"Ugye múltkor Egyiptomra is volt egy beleadás, lejjebb, akkor csupán egynapos para volt, majd pedig folytatódott a trend. Hogy ezúttal mi lesz, majd meglátjuk, mivel a piac nem szereti, ha kiismerik az akaratát, sőt, bolondot akar csinálni a többségből, az egynapos variáció megismétlődésének kisebb az esélye, múltkor pont azért tudott lenni, mert senki nem várta."-vakmaki
és?
legyen .....engem ez az irány sem zavar...
shortok nyerőben.........stoppok bent.....
mai longom nyerőben stop bent...
viszont tegnap egy bukó longom volt,amely még ijedségből pénteken került megvételre,ebből kiütöttek tegnap.....
Elolvastad amit írt? Pont azt írta, hogy a piac nem szereti, ha kiismerik. :)
deviza piac mar fordul, dax is, es usa is jon fel 1000 el, ja es euro bivaly eros
usa ma is cscsra megy sztem
engem ebben az egészben 1 zavar,amit vakmajom is ma nyilatkozott,hogy január végén 1 napos volt az ijedelem.........vételekre kellett használni,utána UP.....
most is egy napos? ilyen ki ismerhető a piac?mindig ugyanaz a recept?
mindettől függetlenül van shortom is,meg longom is...stop mindenen...
Ahogy elnézem, usa nyitóra, elmúlik mindenféle félelem,.....
Én vettem most 1YM futurest 12238-on. Nyitásig lehet rajta 10-20 pont nyereség. Ha nem akkor kb 20SL-ben dobom is.
tényleg ez is bezárt(wax usa futik certik) 17:30-kor:)
csak a többi minden volt tovább nyitva:)
Köszi, jókor kérdeztem, pont 17.30-kor lett vége :)
Napi minimumon zárt bár elég gyenge forgalommal, ma csak az európai tréderek adták. Holnap mehet le tovább talán.
azt nem tudom....de az én certi halmazommal este 8-ig tudok rájuk játszanni a waxon,azt úgy nézem.......