Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: lk

#354919 Atticus Előzmény: #354916

A vicc az, hogy ez nem vicc. Annak idején amikor Dubaiból fújt a szél, az egyik legnagyobb angol fórumról kimentettem az egyébként leggyakrabban elhangzó hsz-eket:

1. "Where's Dubai? Everybody is talking about it, but I can't even find it on the map. People say it's in the desert, and it's half made of sand. Could that be it? Sand-collapse?"

2. "$60 billion dollars ?? What's the big deal ? $600 billion - okay, big deal, but $60 billion."

3. "I can't imagine this is the straw that's going to break the camel's, er, um ... systems back."

4. "was reading a little about Dubai in wiki, they had a little oil money not much then started a massive construction boom.

Construction was their economy hotels towers, resorts.. and now they are bust.

Reminds me a little of the U.S. economy it will be interesting to see how this plays out for them. "

#354918 banyaiz Előzmény: #354913

Tavaly Dubaiban volt egy kis pitty putty épp februárban összetojták rá magukat, pedig az csak egy projektet érintett ha jól emlékszem. Most az egész arab világ forradalmat játszik, ehhez képest elég nagy nyugalommal szemlélik. :)

Persze egy napból ne vonjunk le sok mindent.

#354913 Atticus Előzmény: #354908

Szerintem adni fogják keményen, csak még idő kell, hogy kikeressék a nagy révaiból a Líbia szó pontos leírását..

#354908 banyaiz Előzmény: #354894

Az a kérdés merült fel bennem, vajon ma is képesek e új csúcsra rángatni? Elég nagy hátrányból indulnak így talán ma még nem. :)

Mit mondjak nem parázták nagyon össze magukat ebben a magasságban, legalábbis eddig, igaz messze még zárás.

Re: nincs cím

#354843 blackmarket Előzmény: #354839

raadasl ha igy lesz az usaban most meg 1 napos sem lesz mert tegnap nem voltak

mindenbol kimaradnak es irany fel mint a raketa

#354839 Sumér harcos Előzmény: #354835

nekem szerinted mi jött le az irásából?:)

akkor félre érthettél...vagy nem tudom:)

igen ezt irta,hogy a piac nem szereti ha kiismerik.....

de most a jelen esetben...nem az lenne a kiismerés,ha megvennék a piacot???mivel ugyanezt tette január végén is......1napos szivatás után....ergo nem teljesen bizonyos az 1 nap pánik utáni vételek létjogosultságában....

"Ugye múltkor Egyiptomra is volt egy beleadás, lejjebb, akkor csupán egynapos para volt, majd pedig folytatódott a trend. Hogy ezúttal mi lesz, majd meglátjuk, mivel a piac nem szereti, ha kiismerik az akaratát, sőt, bolondot akar csinálni a többségből, az egynapos variáció megismétlődésének kisebb az esélye, múltkor pont azért tudott lenni, mert senki nem várta."-vakmaki

#354837 Sumér harcos Előzmény: #354834

legyen .....engem ez az irány sem zavar...

shortok nyerőben.........stoppok bent.....

mai longom nyerőben stop bent...

viszont tegnap egy bukó longom volt,amely még ijedségből pénteken került megvételre,ebből kiütöttek tegnap.....

#354834 blackmarket Előzmény: #354831

deviza piac mar fordul, dax is, es usa is jon fel 1000 el, ja es euro bivaly eros

usa ma is cscsra megy sztem

#354831 Sumér harcos Előzmény: #354817

engem ebben az egészben 1 zavar,amit vakmajom is ma nyilatkozott,hogy január végén 1 napos volt az ijedelem.........vételekre kellett használni,utána UP.....

most is egy napos? ilyen ki ismerhető a piac?mindig ugyanaz a recept?

mindettől függetlenül van shortom is,meg longom is...stop mindenen...