Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#354573 Zabás Előzmény: #354566

ja-ja, köszi már látom!

EQ-nál ezt a digipass-os dolgot equrták!

Nem viszed magaddal, csak jósolgathatsz :( Gazdasági rádió az egyetlen mentőöv, hogy 30p-ént bemondják a reált, de a hatit sajnos nem mindig.

Őszintén nem is próbáltam digi nélkül belépni, nem is tudom, hogy lehetséges e valami úton-módon.

Pihenész szignál

#354544 kissat

Nap közben rá akartam adni a hatira. Most látom, hogy valójában lezártam a meglevőket.

#354528 akpo7 Előzmény: #354507

Szuk KT most nem tul hatranyos short pozibol. Kivancsi vagyok, hova indultunk most el. Vonalakat nezve egy 500-600 pontos eses meg siman benne van.

#354516 Waszeitung Előzmény: #354513

Otiban érkezett némi a mai naphoz képest...észnélküliség is van itt az a baj.

Holnap réssel aláugorhatnánk 200 naposnak..

#354507 Waszeitung Előzmény: #354499

Észrevettük hogy egész nap esni kellett volna....most pótolunk gyorsan :D

Buxban 200 napos újra tesztelve...

Valaki nagyon dobálja be…

#354501 Benjoe

Valaki nagyon dobálja be a 100-as vételeket.

#354480 Benjoe Előzmény: #354444

Te még hiszel ebben? Lassan 10 hónapja uralkodnak, oszt semmi konkrét előrevivő javaslat. Az ámokfutásukat ne említsük, az szerintem nem előrevivő. Legutóbb febr. közepére vártuk a nagy bejelentést, és az az utáni tüzijátékot. Nem történt semmi, Vityka elodázta egy hónappal. Vagy szerintem az lehet, hogy a gyújtózsinór már ég, csak nem tudjuk mikor pukkan. Személy szerint sok jót nem várok a márciusi bejelentéstől sem, de el fog fogyni a türelem és akkor jön a cunami.

Más kérdés, hogy mit várunk egy olyan gazdasági főmuftitól, akinek a cége 100 milliós nagyságrendű bevételből nagyon minimális nyereséget volt képes összehozni. Ha tényleg így van, akkor siralmas, ha kreatív könyvelés eredménye, akkor meg nincs mit hozzáfűzni, csak anyit: ennek a f@szinak a szeme sem áll jól. És ez legalább igaz.