miért mobilod nincs?
Júúúúj...az olajat nézzétek : + 6,11 %
ilyet én még nem láttam..
http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=1d&t=l&a=lg&b=0
És még Szaúd Arábiában nincs is zavargás. Azthiszem a kényes gazdasági egyensúly csakhamar összeomolhat ha ilyen változások vannak.
ja-ja, köszi már látom!
EQ-nál ezt a digipass-os dolgot equrták!
Nem viszed magaddal, csak jósolgathatsz :( Gazdasági rádió az egyetlen mentőöv, hogy 30p-ént bemondják a reált, de a hatit sajnos nem mindig.
Őszintén nem is próbáltam digi nélkül belépni, nem is tudom, hogy lehetséges e valami úton-módon.
Nap közben rá akartam adni a hatira. Most látom, hogy valójában lezártam a meglevőket.
kt rottyant már megint 540 lett... inkább prompt short lesz, ha úgy alakul..
Szuk KT most nem tul hatranyos short pozibol. Kivancsi vagyok, hova indultunk most el. Vonalakat nezve egy 500-600 pontos eses meg siman benne van.
Otiban érkezett némi a mai naphoz képest...észnélküliség is van itt az a baj.
Holnap réssel aláugorhatnánk 200 naposnak..
Én nem igen néztem rá eddig, csak látom a forgalomnélküliséget.
Észrevettük hogy egész nap esni kellett volna....most pótolunk gyorsan :D
Buxban 200 napos újra tesztelve...
hoppá mi történt?
Te még hiszel ebben? Lassan 10 hónapja uralkodnak, oszt semmi konkrét előrevivő javaslat. Az ámokfutásukat ne említsük, az szerintem nem előrevivő. Legutóbb febr. közepére vártuk a nagy bejelentést, és az az utáni tüzijátékot. Nem történt semmi, Vityka elodázta egy hónappal. Vagy szerintem az lehet, hogy a gyújtózsinór már ég, csak nem tudjuk mikor pukkan. Személy szerint sok jót nem várok a márciusi bejelentéstől sem, de el fog fogyni a türelem és akkor jön a cunami.
Más kérdés, hogy mit várunk egy olyan gazdasági főmuftitól, akinek a cége 100 milliós nagyságrendű bevételből nagyon minimális nyereséget volt képes összehozni. Ha tényleg így van, akkor siralmas, ha kreatív könyvelés eredménye, akkor meg nincs mit hozzáfűzni, csak anyit: ennek a f@szinak a szeme sem áll jól. És ez legalább igaz.
ejnye, dádá lesz. Hatira ránézek este.