Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#353920 Hathor Előzmény: #353915

én is tudom ezt a 350es ellenállást, hogy alá kéne ma állni, letojom.. eddig bírtam 940et is kivártam, akkor nem fogok 350alatt odaadni, ahol már kétszer jártunk, már nem sok hely van a háromszögben, hétfőre áttörjük.

#353915 Fornit Előzmény: #353910

Én még lejjebb. Ma lezárom a longot, nem merem 12 ker napra magára hagyni. Ha pedig tennék stoppot sajátár +40 pontra azt kiszednék úgyís.

hoppá meg is volt amíg írtam. netto 200pont megfogva.

#353914 Hathor Előzmény: #353913

Itt valami olyasmiről van szó, hogy további adatok alapján, a jövőben, később, ha azt mutatják MAJD..

Nyugat meg csinálja, amit írtam, amit vártam, mennek tovább fel.

#353913 Waszeitung Előzmény: #353912

„A Fed bizottság egyes tagjainak véleménye szerint további, a kellő növekedési mértékre utaló adatok napvilágot látása esetén indokolt lehet, hogy a jegybank fontolóra vegye az eszköz visszavásárlási programja lassítását vagy a teljes összeg csökkentését. Ez utóbbi nagyon rossz hír lehet a tőkepiacok számára.”

Hátöö...

#353912 Hathor Előzmény: #353910

Euro menetel fel a dollárral szemben, forint erősödő pályán, ma 268-269es szinten euroval szemben, nyugati indexek felfele tartanak, ázsia pluszban zárt. Nem látok eladási okot. Ma nincsenek adatok, hétfőn nincs usa.

Hétfőn megállíthatják a kamatemelést is, de ha megy 0.25%ot fel, az is benne van a pakliban.

#353911 BudFox Előzmény: #353910

tényleg csak erőszakolnak felfele bennünket..nem természetesen emelkedünk valahogy az az érzésem.

#353910 Hathor Előzmény: #353905

Ez a 22.602es bux érték nagyon szép szám, csak kár, hogy ez egy 0.1%os pluszt jelent, csúnyán el vagyunk maradva attól, amit a chartnak tudnia kéne, és amilyen lehetősége lenne.

Nem tartom kizártnak a beesést egy héten belül, de amíg látom az alakzatokat fel, addig tartom most, bár be vagyok állva 350-500között valahol eladáson.

megint az erölködős tusz…

#353905 szotyi

megint az erölködős tuszakolódás fölfele vicces könyvvel

unalmas már

le is léptem!

Jóhétvégét!!!

#353891 BudFox Előzmény: #353885

az ajánlati könyvek is annyira tömve vannak mint még soha :D

a Nutex -ben nagyobb forgalom van :-)

én azt vettem észre (nem…

#353876 szotyi

én azt vettem észre (nem nagy dolog), hogy lefele "forgalommal" adják viszont fölfele minimális vételekkel azonnal röppen

nnna ezt fejtse meg valaki okos

(a forgalmat direkt raktam idézőjelbe)

#353874 BudFox Előzmény: #353833

összesen 23 k van a könyvben föl-le ..pff..hogy ennyire érdektelen legyen a piac az már mindennek a teteje...

valami kimozdítás jól jönne