HU!
Áldom az eszem hogy csekély pluszben kivágtam 23200 alatt a shortokat.
HU!
Áldom az eszem hogy csekély pluszben kivágtam 23200 alatt a shortokat.
Harom, Ketto, Egy, Megorulnii !!! Eess Rajta !!! :-)))
én is tudom ezt a 350es ellenállást, hogy alá kéne ma állni, letojom.. eddig bírtam 940et is kivártam, akkor nem fogok 350alatt odaadni, ahol már kétszer jártunk, már nem sok hely van a háromszögben, hétfőre áttörjük.
Jött is rá a válasz:pánikvétel :D
Én még lejjebb. Ma lezárom a longot, nem merem 12 ker napra magára hagyni. Ha pedig tennék stoppot sajátár +40 pontra azt kiszednék úgyís.
hoppá meg is volt amíg írtam. netto 200pont megfogva.
Itt valami olyasmiről van szó, hogy további adatok alapján, a jövőben, később, ha azt mutatják MAJD..
Nyugat meg csinálja, amit írtam, amit vártam, mennek tovább fel.
„A Fed bizottság egyes tagjainak véleménye szerint további, a kellő növekedési mértékre utaló adatok napvilágot látása esetén indokolt lehet, hogy a jegybank fontolóra vegye az eszköz visszavásárlási programja lassítását vagy a teljes összeg csökkentését. Ez utóbbi nagyon rossz hír lehet a tőkepiacok számára.”
Hátöö...
Euro menetel fel a dollárral szemben, forint erősödő pályán, ma 268-269es szinten euroval szemben, nyugati indexek felfele tartanak, ázsia pluszban zárt. Nem látok eladási okot. Ma nincsenek adatok, hétfőn nincs usa.
Hétfőn megállíthatják a kamatemelést is, de ha megy 0.25%ot fel, az is benne van a pakliban.
tényleg csak erőszakolnak felfele bennünket..nem természetesen emelkedünk valahogy az az érzésem.
Ez a 22.602es bux érték nagyon szép szám, csak kár, hogy ez egy 0.1%os pluszt jelent, csúnyán el vagyunk maradva attól, amit a chartnak tudnia kéne, és amilyen lehetősége lenne.
Nem tartom kizártnak a beesést egy héten belül, de amíg látom az alakzatokat fel, addig tartom most, bár be vagyok állva 350-500között valahol eladáson.
Hétfőn USA zárva!!!! Washington szülinapja-Elnök napja!!!
megint az erölködős tuszakolódás fölfele vicces könyvvel
unalmas már
le is léptem!
Jóhétvégét!!!
az ajánlati könyvek is annyira tömve vannak mint még soha :D
a Nutex -ben nagyobb forgalom van :-)
vagy fedezeti pozinak, mert prompt piacon őrült vételek vannak :))
Ezt hívják tömésnek...mai nap is sokat érő :(
én azt vettem észre (nem nagy dolog), hogy lefele "forgalommal" adják viszont fölfele minimális vételekkel azonnal röppen
nnna ezt fejtse meg valaki okos
(a forgalmat direkt raktam idézőjelbe)