Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: Tükrözés

#353450 Hathor Előzmény: #353439

Nem gondolod, hogy a lobogó időtartama hosszabb a rúdénál? vagy ez nem érdekes..

a reggeli vázlatomban mi a baj az emelkedésre utaló jelekkel? Melyik nem jó? hati eladói oldal tök üres (volt, amíg le nem írtam )

Re: Tükrözés

#353441 Hathor Előzmény: #353439

hu de meg van ez csavarva, most rejtvényt nem fejtegetek. Régen nem láttalak írni, a 24.4Któl, a szakadás óta. Mi a pálya? merre megyünk szerinted? :)

Re: nincs cím

#353438 BudFox Előzmény: #353419

Ha asszony parancsba adta akkor át kell alakítani a kereskedést .

egyszer ráadsz...amit tartani tudsz akár 32.000 ig is...aztán csak akkor zárod ha nyereséged lesz...csokigyáros is igy csinálja.

vagány ez a mi kis piacu…

#353433 szotyi

vagány ez a mi kis piacunk

most akkor kékvirág szereti a buxot?

#353430 kerikoma Előzmény: #353419

Mit gondolsz, esténként miért nem vagyok már oly aktív, mint régen? ki van húzva a gép:D

Pár db hatival elszórakozok nap közbe, most inkább több kicsibe vagyok benne, de ott is minek:)

#353424 lyonell Előzmény: #353417

Henci,nem akark beleszólni,de az enyém is lassan 1hetes,csak shortra.

De jó lenne már kiállnál a piacról,nem állnál az esés útjába a longjaiddal :)

#353419 Hathor Előzmény: #353414

Pontosan így van, de nem akarok itt offolni.

Biztos másnál is okoz nehézséget a párhuzam, mert nem értik meg a kockázatot, csak érj rá.

Közbe visszamásztunk 4kor meg az új adatok..

kis játék van az unalomban csak a piacon.

#353417 Kissherceg Előzmény: #353403

jó az a long, mert délről van :) csak lassan már rámszárad, végén 1hetes lesz a pozi... :))

#353414 kerikoma Előzmény: #353410

Asszonykád menjen dolgozni és nem ér rá veled foglalkozni:D Gyerekek óvoda, iskola és máris lehet pénzt keresni:))

Hatival meg pláne....

#353410 Hathor Előzmény: #353406

szerintem no para..

egyébként meg már lassan mindegy, sajnos le kell állnom a tőzsdével.

Asszony kiadta a parancsot tőzsde vagy család, napi egyszeri ránézéssel meg nem tudom csinálni, egyébként sem ér ennyit ez a bux.

#353407 Hathor Előzmény: #353383

Emelkedő háromszög aljára értünk kb. innen vissza kéne menni fel a háromszög teteje felé

#353406 kerikoma Előzmény: #353402

Ezt a csütörtököt mi már kispénteknek hívjuk:-))

Itt szórakozunk már pár napja, de most a forgalom is elég gyatra, gyanítom, hogy kisebb esés lesz..... Ennek bizonyítéka, hogy Hathor koma long poziba van:))