mindenképpen!
én többet nem offolok
zacsipacsi rosszul hangzik
épül a vételi oldal
mindenképpen!
én többet nem offolok
zacsipacsi rosszul hangzik
épül a vételi oldal
Főnök, szólíthatlak főnöknek?
Jó lesz az a long, nem érdemes kiszórni.
wazze tényleg..csak csütörtök van :D....összekevertem a napokat..annyi a munka. uhh...ki kéne már húzni a dugót a konnektorból :-)
Ez az olaj nem tettszik nekem...európára rosszul hat a magas olajár... miránk is
egyszer gyere el egy találkozóra..érdemes :-))
Na, itt sávozunk még mindig ennek ellenére,
támaszok :
otp - 5550
mol - 21.600
richter - 39000
mtel - 522
egyelőre sávon belül minden...viszont nyugat éppen most kapcsolt rá az esésre...
továbbra is csütörtök van Sárváron kívül. :) Ha az órás gyertya 100 alatt zár, kiszórom a pakkokat, mert pusztulás van..
Wáááá...:-))) bocs főfőnök :-))
ez itt a törzshelyünk :D minden-mindig-összefügg a BUX -al úgyis :D
pénket van ma..sokan kiszállnak, Arabok is forrongnak, kitudja...Olaj meg egekben...Líbia is lázadozik, ha Szaúd arábiában is kitör a pánik... akkor autóval se fogunk találkozni a hazai utakon az tuti.
Bud feljössz pestre zacsipacsi lesz, hogy mindent buxba írsz... :)
asztalra csapok, hogy nem vagyunk még mindig 400 felett...
két adat zöld, egy piros...tehát esésről lehet hogy ma sem beszélhetünk...de meglátjuk.
Majd Este a CNN -en Richard Quest a - Quest means business -ben feldumálja az árat.. pfff..
Megeskudtem volna ra hogy ma csutortok van, de ha Te mondod :D
10 ora ota egy darabokkal tologatjak az arat. Ennel meg a Hybridbox is jobb...
én tartok mindent...péntek van, ami népi megfigyelés szerint is tradicionálisan is az esés napja :DD
Na, 12:59 től tripla annyi hozzászólás itt mint ahány konti kötött (4db). :))
23220-nál dobtam rá shortot, természetesen nem bírunk esni.
de jó dolga van ennek a babának. :)
Nem tudnék fekve netezni állandóan elaludnék. :)
Mozgalmas ez a mai kereskedés, zárásra visszajövök, beteg éticsiga nagyobb aktivitást mutat mint ez a bux.
igen, olvastam róla. én is kész vagyok, baba alszik, én meg fekszem, és netezek..pihi:-)