szerintem sem, emelkedő háromszög alapján még lejjebb is mehetne, mondjuk nyakvonal alá nem szerettem volna ha megy, de mindegy az a fordított fej-váll készen van.
szerintem sem, emelkedő háromszög alapján még lejjebb is mehetne, mondjuk nyakvonal alá nem szerettem volna ha megy, de mindegy az a fordított fej-váll készen van.
eladási jel nem nagyon van szvsz
nekem ha az usd lesz annyi, az is jó.....majd megtanulnak a forradalmárok kesztyűbe dudálni
Dehát, látod te is, hogy slingshot és nem divergencia?
Én ma még nem nyitottam pozit, csak szeretnék... :)
én a shorttal vagyok igy :D amint ráadok tuti biztos hogy megindul felfele..80 pontot, 200 -at, majd 1000 -et :D
Jajj, bocsi! Nem pozitív divergencia, hanem bearish slingshot.
Asszem mára befejezem a beírást :(
A piros vonalakat kell nézni
http://kepfeltoltes.hu/110217/BUX111260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Úgy tudom Csabinak van múltja hogy megvédje magát,de azért mindig jól jön a kíséret,vagy ha felveszi Ben apó fizimiskáját :D
Amennyiben marad buxiban a mai napos feka gyertya mint 1500 pont esés kompenzálása akkor nem lesz fázós a rövidnaci...
hmm. :)
Pt hullámra számítasz?
Benne lehet, de, még nincs 18-a. :)
Nyugi, megvédelek!
:DD
Profit taking
Árfolyamnyereség realizálása a részvény eladásán keresztül. Egy erőteljes profit taking hullám egy-két napos negatív korrekciót idézhet elő a részvénypiacon.
De ezért lehet kirúgnak innen. Megyek is:)
Óriási! Pont mikor a fel-irányt kiszagoltam, elindult lefele :(
tudom..neked az kell bedőljön ország.. akkor bejön a short meg a 340es euro..
van aki másképp gondolja..
60 percesen a hatiban és az otiban pozitív divergencia van mindhárom (rsi,macd,sto) indikátornál
+ 20% szektor szinten idén pt nélkül óvatosságra intő:)
32.000 ig soha nem fog ez elmenni szerintem... nem úgy áll az ország. nyugat is korrekciózni fog idén valamikor....az meg minket egyből visszavet...
legjobb esetben is itt fogunk sávozni egész évben.
legalább van egy kis ellensúlya szóban munkamániás , blöffölő kötsög vikinek...
Irányba állok lefelé cunamira :D
Ricsi talán még Egis :D