A többi blue az Mtel? :D
az igazmondó shortossimor féle jegybank jelenti...
MNB: 4,7% a hiány, 80% felett az
ez még vicces lehet
Figyeljetek az eus bankos pt-re, mert a lehívásokkal cunami is lehet:)
Nos 15perces Bux grfaikon.
Kékkel emelkedő háromszög, sárgával elliott fel, zölddel dupla alj, pirossal fordított fej-váll.
Ebben a vakerásban is van mit látni, 14.30kor ki kéne törni fel szerintem csak bírjuk ki addig..
http://postimage.org/image/282iwtc84/
erre veszik hatit szerintem..
32 es csatahajóra soha nem késő felszállni,bár nem értem mitől lenne meg:Mollyban volt anno kb 8e ft amit ÖMV és Hernádi csatája húzott fel,hasonlóra most esély nincs,Rg több évesen ölég rosszul fest,Otinak a 7500 évek óta kemény dió,többi blue kevés a mutatványhoz...buxban már a 23,5e sem megy.De mki szíve joga szerint választ irányt és célárat...
Herci ha csak nekem lenne :D
Usa nem nyitna ki most 2 hétig, az egész világ itt állna ledermedve , és várná őket, hogy vajon merre méltóztatnak mozdulni. :)
Mi van házmester? Sokat ügyelsz manapság ,-))
nem tudom, hogyan húzzuk ki itthon 14.30ig, kint kitart addig a háromszög, itthon is megfogják addig valahogy, utána mennie kéne fel.
Unalmunkra csinálok valami képet majd buxról.
13.20kor Zuglói bemutatásom lesz, már szóltam a cimbimnek, hogy lehet nem tudok elmenni, mutassa meg ő. :)
van arcod...:)
még várok hétfőig minden shortal,asztán ha nem akkor felülök a 32 -es hajóra.
Ej-ej 32e célárral szemben vizelni :D
Úgy nézem még 100-ig, 50-ig lejöhet
Már nem :)
Kint megszurkálta lefelé háromszög alját a kinti index, daxlival együtt, ezzel a robotok, illetve a türelmetlenek rádobtak a hati vevőre, OTP-re, ezzel egy időben megindult háromszög aljáról a felpattanás, tovább szűkülget kint, nem tudom kitart-e adatig, itthon fogy a cérna a kivárásukra.
Már csak 1 pont a rés (az otiban)
Lefele sem volt, ilyen időszak van, a kivárás időszaka.
még mindig mindenben short :)
de már kezdek izgulni henci.
Figyelmetekbe ajánlom bux 50hetes mozgó átlagát 22603on.
Egont ma megnéztem hol tart, teljesen egyezik a véleményünk.
Ő is dupla aljat lát, meg fordított fej-vállat.
Egyébként tiszteletben tartoma felfele jött egy havi elliottjának B.pontját, csak arra ugrok ki majd, így 200pont körül szeretnék minima még fel, de szerintem is 23500is benne van hatiban.
"Az elmúlt három nap oldalazása gyenge forgalommal történt, így fennáll a veszélye a letörésnek. Ez így trenderősítő alakzat, amelyből a célár 21900 körül van - valószínűleg a nyolcadik hullámmal érhető el. "
én csak a forgalmat nézem ma is.. : Mtel : 65 millió, richter 177, OTP 1,5 Mrd...
gyenge