A long nyitással csak meg kéne várni, hogy az oti zárja-e a rést 5700-nál
A long nyitással csak meg kéne várni, hogy az oti zárja-e a rést 5700-nál
Hati össze van nyomva, bux a visszaesés ellenére jó szerintem, elképzelhető, hogy a kettős csúcsra csinálunk egy emelkedő háromszöget fel, nyugat megindulna még egy körre, akkor áttörjük az emelkedő háromszög tetejét és újabb célár lesz vele, viszont a fordított fej-váll nyakvonala alá nem kéne menni már.
Beraktam HUF topikba, külön nem offolok, Főnök már morci így is..
sajnos nem valami likvid ez a termék sem, elsőnek 348ra akartam rakni a pakkomat, de 400fölött vagyok elliott alapján, meg céljaim érdekében is.
Viszont megnéztem, nem is tudtam volna eladni a pakkomat 350ig mert csak 10darabot vettek annak környékén..
Nyitó: hati 23235, most 23221 (max:23350)
A reggeli 200pontos megugrással majdnem megcsináltuk fordított fej-váll célárát, de csak majdnem, így előző lokális tetőn megálltunk első körben, így csak elliott 1magasságába értünk ezzel elliott 3 sem teljesült szerintem.
Nem tudom valaki tudna-e indit írni, annak megköszönöm.
Yo reggelt!
Forint bikásodik megint reggel:
268as szinten van az euroval szemben.
Nyugati emelekedés kezd visszafogott lenni Ázsiával együtt.
Itthoni piacnak lehetne még egy kis kör fel.
A fordított fej-váll alapján 250-300pont körül szerintem, elliott szerint több, mert ott csak elliott 3nál lehetnénk, ahogy Láma is mondta, nem tudom nyugat mögénk tud-e állni még elliott 5re fel.
Fordított fej-váll 15percen.
Lassan bevezethetitek a pepe faktor fogalmát is.
Reggel voltam 20 percet, mondom szakad itt minden és 200 pont bukóban dobtam a longjaimat:(
Nem káromkodik,mert még a végén kimoderálsz!
ok de az se nem kevés froncsi ám ami kókleréknél landol
miért, miért?
Mert akkor van a szülinapom.. :D
Mást vártál?
Nincs elfelejtve a 18.-ád Csabi :D Usa topikban írhatnál pár szót hogy mit és miért gondolsz...cserébe kaphatsz egy csini piedesztált :D
Boldogságot akkor a szülcsinaphoz...mást is várok :D
persze, legnagyobb pénz ebben van kehúzásra, de a bagy pénz ebben nem nyit pozit, csak a magyar kókleházak.