ja usakok megint beröffentettek rendesen....ovi jelentse már be, hogy tőzsdei nyereségre nulla adókulcs:))))
ja usakok megint beröffentettek rendesen....ovi jelentse már be, hogy tőzsdei nyereségre nulla adókulcs:))))
ja hát snp-t megint kilőtték, csak egy a qrva bux nem megy....amígy q2 tart, addig vesznek....geithnert ma 2x is faggatják 2012-es terveiről....megint felfele fog dumálni....
kint szép gyertya fel, felső boli ütés.. toljuk már be ezt a trabantot..
Én is csak ülök itt, semmit mást nincs kedvem csinálni ebben az ótvar időben. Pedig itt még köd sincs.
lehet hogy ez is igaz..
nyugaton most nem látnak a befektetők a rózsaszín ködtöl.."10 éve nem látott optimizmsus" meg ilyen cikkek...rossz vége lesz ennek... SP nem tud egyszerűen esni, egyszer leszakad a cérna..mi meg esegettünk elég szépen..
Lehet, hogy egy szép kis cikk-cakk :)
(Visszavontam a 23167-et:)
én buxban látok egy fordított fej-vállat.
http://postimage.org/image/20sfvuexw/
tévedés joga fenntartva :)
tépés az lenne, ha már legalább 42K-n lenne...kis huf gyengülés usd-vel szemben és jobb gyógyszerkassza hírek...máris pörög felfele....ovi elvtárs, ételt, gyógyszert jóárasítani kell, mert fellázad a rajongótábor:)
Richter te jó ég...már röhögök kínomban...ezek a mandinkák kihoznak egy 35.000 -es célárat..erre elkezdik tépni :D
brokik csavarják OTP könyvet, mint egy fordulatszám mérőt,,
brrrrmm, brrrrrrmmm..
ebbe te milyen fej-vállat látsz bele...nekem ortopéd oldalazásnak tűnik, ahelyett, hogy már 23K-n lenne:)
miután mindent eladtam 5900-5990 között nyerőben sajnos 5800-nál megint beszálltam 6000-et várva....egyelőre cumi
S&P-t ráültették a háromszög hegyére, ott várja az adatot, hatiban jött 2x100as támasz vevő. OTPben is csont üres az eladói oldal, ilyet sem láttam még napközben. 3-7darabok eladáson
én mondtam, hogy otp. OTP alszik, de ha mennie kell megy fel is, pont úgy mint le.
5610től jött azóta fel, amióta mondtam ez is valami, majd 1%
bux 505ön megint, ennyi is elég lenne nekem záróra.
Ricster is mozog üres eladói oldallal