MOL nem a mai nyakvonalat csinálja éppen ?
otp horkol..:)))) megnevettettél, pedig az álmosságtól majdnem feldőlök...ronda szürke idő van itt nálunk, 1 órája még a köd is leereszkedett.....egy kis nyerő felvidítana:)
Az az 1111 db-os vétel, talán jelez valamit...
OTP visszafordult aludni, azt mondja még nincs itt az időm, még van 3/4órám usa nyitásig..
és horkol még egyet..
(bocsi, úgy is uncsi a helyzet).. :)
Akkor vegyem ki a 23167-es longzárásom? :)
300k piaci vétellel simán lehetne lendületet adni... :)
OTP megmutatja magát, fordult egyet álmából, hé fiúk! piacon vagyok, és tudok menni, ha akarok, mögé áll 115konti vétel, és ezzel a megmozdulással máris 22500fölött bux.
két jó, egy a vártnak megfelelő, egy rosszabb....na mi jön ebbűl ki?
kettő xar lett, kettő meg jobb :-)) maradunk egyhelyben .
thx:) töb építési adat is jön...Neked még témába is vág:)..igaz ezek a nagy víz túloldalán vannak
több érdekes is jön 14.30-kor....oti gyors: 2011.március 2.
arra mondtam, hogy amikor mi jöttünk le 20pontot, akkor lépett ki nyugat fel, aztán gyorsan reagált rá valaki, és visszavitte 23100ra.
Jön valami érdekes hír ki 14.30kor? Mikor lesz OTP gyorsjelentés?
Ma várható adatok:
EU 9:00 Spanyol GDP növekedés (végleges, n.év/n.év), Q4, előző: 0,2%, várt: 0,2%
GB 10:30 Munkanélküli segélyért folyamodók számának változása, jan, előző: -4,1 ezer fő, várt: -2,5 ezer fő
GB 10:30 Munkanélküliségi ráta, dec, előző 7,9%, várt: 7,9%
GB 11:30 BoE-től King beszédet mond
GB 11:30 BoE inflációs jelentés, Q1
CA 14:30 LEI vezetői gazdasági indikátorok (hó/hó), jan, előző: 0,5%, várt: 0,4%
CA 14:30 Feldolgozóipari eladások (hó/hó), dec, előző: -0,80%, várt: 2,10%
US 14:30 Megkezdett házépítések száma, jan, előző: 530 ezer db, várt: 540 ezer db
US 14:30 Kiadott építési engedélyek, jan, előző: 630 ezer db, várt: 560 ezer db
US 14:30 Termelői árak (PPI, hó/hó), jan, előző: 1,10%, várt: 0,80%
US 15:15 Ipari termelés (hó/hó), jan, előző: 0,80%, várt: 0,50%
US 16:30 Kőolajtartalék-adatok változása, előző hét, előző: +1,9 millió hordó, várt: +2,2 millió hordó
US 20:00 Előző Fed kamatdöntő ülés jegyzőkönyve
NZ 22:45 Termelői árak (PPI, n.év/n.év), Q4, előző: 0,70%, várt: 0,40%
Otit mindig felhúzzák gyj előtt akármi is lett az eredmény,Molly most elég combosan nyomja az elmúlt napokban...
Most már mi is dobtunk 20 pontot
na ebédeltem.
mire megjöttem, pont most dobtak 20pontot le, ezzel együtt kilépett S&P futi, Dax futival együtt fel egy 15perces mai háromszögből, illetve kikukkantotott fel egyelőre a szűkülés végén.
Megnézem milyen adatok lesznek.
uh.. mekkorát ugrott most meg fel..
persze piacunkat nem érdekli.. ez kész.
megy az altatás itthon.
háááát...
Én inkább arra várok (és arra is vagyok berendezkedve stop ügyileg), hogy MOL-t visszarakják 21K köré, és rg is lemegy 38K alá. Mtel fekete ló, elvileg osztalék, mégis esik. Oti-t meg le fogják veni gyj előtt, mert valami bűzlik arrafelé.
Szigorúan szerintem...