Ironikus volt a kérdés? :)
Ironikus volt a kérdés? :)
Hathor az otit emlegette... Kint is azok mennek most jól
Nem lehet igazán tudni, merre megy, így most kis nyerőkkel zárok. De short is és long is jön sorba-sorba, ahogy kitalálom. Párszor a duplájával zárok, egyből fordítok vissza
Csak halkan megkérdezném, melyik papírtól várjátok a kitörést?
Putty, erre lefele megy
nekem is ugrálni kéne...
A tegnap 22927-en nyitott longomat 23167-en zártam reggel, aztán nyitottam egyet 23037-en, amire szintén 23167 eladásra álltam be.
(Gondoltam, ennyi nyerő elég lesz mára:)
De, ha belódulna, feljebb vinném...
stoch. fordult is, de ezt írtam reggel.
longolsz rá?
és köszi.
OTP játsza a hülét egyelőre, majd felébred és rögtön 2%on lesz.
A kiemelt zöld vonalakat kell nézni.
Bullish sl.: emelkedő trendben való esés után magasabb árfolyam aljakhoz alacsonyabb macd aljak tartoznak. Az emelkedés akkor kezdődik, ha a legalacvsonyabb vonal keresztezi a szignált.
Ez itt a sto-val igaz... (Meg a bux-nál is)
Nekem buxban 23200környékére jött ki, de 23100as bux is megfelelne, elliottban is kifuthatna addig.
Ha, mint reggel írtad, duplaalj van, akkor 23500-ig felmehet.
A hatiban meg a buxban bullish slingshot van, csak az a szépséghibája, hogy a sto-val
Még sehol nem jött ki hírben, de info radio oldalan fent van:
"Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a médiatörvény módosításában
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában - jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője."
pár perces hír
kár, hogy nincs konkrétum írva, de talán nem orrolnank ránk, ha megegyeztünk.
továbbra is hati topik. :) hati 300 felett kezdené :)
még nem szakad ...veszik....de ha egyszer leminősítenek minket, aznap alsó limit lesz az tuti...
egész bétet felfüggesztik alsó limiten szerintem..egyszer már láttunk ilyet.
Én is úgy érzem...:)
nyugi :)