Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#352669 Láma Előzmény: #352635

Vagy shortolj. Az a fontos, hogy eltaláld az irányt. :) Tök szerencsénk van, hogy csak a vertikális irányt kell eltalálni. Képzeld el, ha a horizontálist is elkéne. Szerintem így sokkal könnyebb a dolgunk. Örüljünk neki. :)

#352666 BudFox Előzmény: #352623

Igen, ez is egy "setup" :D (Egon szavaival élve)..hogy pattanunk egy alacsonyabb szintről...de mit látunk ? kis forgalom van ? és minden emelkedésbe azonnal beleadnak..

akármi is lesz... valamerre kitörés lesz.

#352658 Hathor Előzmény: #352631

Én a mai ugrással tudok egy elliottott elképzelni, 22586volt buxban az egyes, most a korrekciója a kettes.

Daxban is a reggeli kitörés egyes, majd a kitörési sávot visszatesztelte kettessel. Remélem így van, mert el kell mennem. A dupla alj, zászló elképzelés egyezik az egésszel.

Most el kell mennem házat bemutatnom.

#352655 lyonell Előzmény: #352653

most meg a napgizdaság frappáns,hire emelt mosolyt az arcomra miszerint a heineken -től szállt el európa,vazzeg :) ezekszerint mindenki alkoholista,akkor mindenki annyira vigad,hogy bánatába vagy örömébe (gazdaság dübörög mindenhol) pohárhoz nyúl.

#352654 banyaiz Előzmény: #352646

:) ezen most jót nevettem, nem azon, hogy buktál, hanem ahogy megfogalmaztad. :)

Még egy plusz kiszámíthatatlansági faktor ez a kormány. Többet vagyunk a külföldi médiában mint görögök, spanyolok, portugálok , írek együttvéve. Régebben azt mondtam páros lábbal rúgják be a kocsmaajtót , most ezt inkább úgy módosítanám fejjel, és még büszkék is rá :) Na de ne politizáljunk.

#352651 BudFox Előzmény: #352611

Egon lefelé várja..."emelkedésnek semmi jele" :DD de úgy felpattant 200 pont pluszba mint ha ugródeszka lett volna :D

#352649 Kissherceg Előzmény: #352646

hmm vágyakozásaimon már csak egy sc tudna segíteni. 200 körül dobni köll 300 körül venni.

#352646 lyonell Előzmény: #352644

Múltkkor jól felbaszott Ov.ülök a kis longomban nyerőben,monodom lesz lé,király befizetünk sok államadósságot,végre valami lessz,elő állnak sok értelmes dologgal lessz péz,mehetünk buxba 32 -re,erre kiugrasztanak még jó hogy nm bukóban,asztán meg kiderül szart se csinál,fogalma 0-a mindenről,meg most meg még nőtt a tartpzásunk,meg a hiánycél is elszállt,hát a tököm a kamu cigány bandába,átbasszott a ****je,akkor még se lessz lé csak behintette,asztán ha nincs lé ,akkor eshetne már a bux is.

#352644 lyonell Előzmény: #352641

végülis nekem 8,gyorsan állok egyik irányból a másikba,csak ne legyen vánszorgás mert attól herótom van.

#352641 banyaiz Előzmény: #352627

Elképzelhető, aztán az is lehet , hogy ezt a vánszorgást nézzük még hónapokig. :)

#352631 Láma Előzmény: #352560

Nem értem miért duzzogsz. Most minden a szabályok szerint történik. Bux megcsinálta az A pontot, elindult B felé. Megcsinálta az új emelkedő kis Elliot egyes pontját kb.az esés 38-as fibonál. Aztán visszatesztelte a 200 napost, ezzel megcsinálta a 2-es pontot. Most indult a hármas felé, ami valahol 23K környékére várható, az esés 50, vagy 61-es fibojára. Ráérünk akkor duzzogni, ha ettől a menetrendtől eltér. :)

#352627 lyonell Előzmény: #352624

Igaz off!de daxra innen van egy 6638-as céláram innen,egy pattanóval 6980-ig,és utánaegy lefelével 6330-ig.Mostani shortot,daxban 6850-ig tartanám,utána nézőkr,asztán vétel pattanóra és ráadás meginnt 6980-ról,buxban ez 20 körüli long 21800-ig,asztán csak megnézhetnénk a 17500-at.