Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#352624 banyaiz Előzmény: #352620

Ez az, de a nagyok Usa, németek nem estek. Az nyom le minket, hogy a megítélésünk egy kész zűrzavar, és szvsz külföldön is azért benne van egy korrekció előbb utóbb. Nem jön ide a nagy pénz, csak nézik mit bohóckodnak össze itt gazdaságpolitika címén. Röhej pl egy Otp 5600-700 között van miközben tavaly nyugdíjpénztári őrület előtt járt ennél magasabban . Külföld azóta csak felfelé megy ment vagy 10%-ot. Ember legyen aki kitalálja, hogy előbb jön külföldön a korrekció, vagy mi térünk észhez előbb. :)

#352623 Hathor Előzmény: #352614

jó lenne, ha megnyugvás alatt egy kis zászlót építenénk 15percen ami 250-300pontot hozna, és óráson egy dupla aljból pattanánk.

Miket lát az ember poziból mi? :)

Ja és 50órás fölötti szint is tetszik.

#352617 banyaiz Előzmény: #352608

Igazi bika piac, lassú felfelé vánszorgás. Bux egy nagy 0 a forradalom miatt részben.

A korrekció jönni fog és megint gyors lesz, de, hogy honnan kettőt könnyebbet. :)

Nehéz itt jó döntést hozni. Lehet éppen építgetni shortot, de ha Viktorék előállnak piacnak tetsző konkrétumokkal, és közben a világban marad ez a hangulat akkor elég nagy szívás.

Lehet beleülni longba , de rövid távra bármikor benne van egy 10% esés vsz.

Legtisztább egy szép korrekció és utána nyugodt long egy darabig lenne, persze nem kívánságműsor. :) Vagy az , hogy Viktor végre böfögne valami piacoknak tetszőt és mennék vagy 10%-ot fel , és lehetne kereskedni. Kb így látom.

#352611 Very Mary Előzmény: #352604

hehe...Egon a szélkakas :-D

szerk: ha maradunk ma így akkor holnap "kedd köztes nap volt..."

#352608 Hathor Előzmény: #352604

napos stochastic ma fordult alulról, ami szerintem sávban jól működhet.

ez is egy szignál nálam.

#352604 BudFox Előzmény: #352560

teljesen egyetértek veled....xar piacunk van. ez van. :((

Egon meg....na mindjárt elolvasom :D

Re: hr

#352603 Hathor Előzmény: #352600

Dehogy harapom, csak válaszoltam, nincs bennem semmi rosszindulat, csak gondolkodom, sajnos én sem találtam meg a szent grált, 23100tól van longom, de az csak egy konti, a többi 175től, a java feljebb, így bőven sz@rul állok 110konti körül. Mindenki tud ennél jobban vásárolni most, ha kell.

#352600 lyonell Előzmény: #352598

oké,ne harapd le a fejem légyszi,csak rákérdeztem,igaz elég nyersen.De kiváncsi vagyok a véleményedre,én sem vagyok tévedhetetlen,.

#352598 Hathor Előzmény: #352585

Nem gondolom, mivel eddig nem láttam másnál ezt a csatornát.

Ha meg egyértelmű lenne, akkor erre kéne lépni.

#352593 Hathor Előzmény: #352578

Nekem mindig az van a fejemben, hogy minden fordulatot meg kéne előznie egy rohadt gyors, nagy forgalmú napnak. Egyelőre lagymatag emelkedés van, turbo folyamat még nem volt, addig nagy összeomlást nem várok kint. S&P-ben meg még mindig tartom, hogy második nagy elliott utolsó 5ös hullámját csinálja fel, annak harmadik emelkedését, amiből valóban kell majd jönnie egy korrekciónak, de mintha a 2/5/3at csinálnánk fel usaban, akkor 2/5/5után kéne jönnie.

off németek meg már mit…

#352591 szotyi

off

németek meg már mit csinálnak?

elképesztő

on

#352583 Euroman Előzmény: #352578

eurom idén nem volt, csak chf és usd....chf-et a csúcs közelében átváltottam usd-re, úgyhogy most csak az van...ma éppen két hete van meg a pozi, jelenleg 5 huf/usd bukóval...de ez off, úgyhogy hagyjuk:)