Új csúcson vannak 3 hónapja az indexek szinte minden nap,ebből hogy következik a short...esküszöm egy okfejtésedet sem bírtam még megérteni :D
Új csúcson vannak 3 hónapja az indexek szinte minden nap,ebből hogy következik a short...esküszöm egy okfejtésedet sem bírtam még megérteni :D
kinnt kell jönnie napokon belül egy zuhinak,szarul festenek a németek,amerika is,hiába vannak új csúcsokon.Szoritok neked hogy jól szállj ki az euródból.Hajrá gatya. :)
Tegnap meghaltunk végelgyengülésben olyan pusztulat gyenge volt az a piac,most meg +1% ban mindjárt,szem ****om megáll..
csehek, lengyelek, oroszok ugyanúgy halódnak....semmi mozgás...nem vigasz, de ez van....
Tessék,pattantunk is 200 naposról...
Tegnapi hambi "esést"futik már kompenzálják is....
Én belongoltam nyitóban pár kontival, ha már 5-5ponttal alálőttem a tegnapi lekötéseket (otp, egis) ezzel vigasztalódom :)
Számomra szánalmas ami itt megy, sokszor megfogalmazódott bennem, hogy innen tiplizni kell, erről a piacról, de végleg ide jutottam. Smmi forgalom sem le, sem fel. S&P kiugrott a tegnap említett sávból fel, a zászló lobogómból, ami nem zászló, de mivel felfele megy az árfolyam alá teszem az emelkedést rúdnak. Dax is nyomja fel a sávot, annyira nyomta, hogy úgy kiugrott reggel a bolliból, hogy muszáj volt visszajönnie, 7434es mai értékével futija válság óta csúcson. Forint már nem tud hova lemenni 270es szinten, ez sem számít.
200napos mozgó fölött sem számít.
Ez van.
Gyengék vagyunk ezt kell tudomásul vennünk.
Vagy megszokunk, vagy megszökünk, kár hogy nem tud más variáció lenni..
Egon meg leléphetne,mert Őt követi minden kisbüfi, Bud is onnan veszi mindig az értékeket a 22400as 200as mozgóval
te,ezek úgyis össze fossák magukat,télleg nyugi.short még tartva mindenben.
előző héten megtörtént. Türelem...
addig nem lesz itt további esés amig nyugat nem esik egy nap 1,5 - 2.5 % közötti értéket...
23,049
ha emelkedni kell akkor mindig ugrásra készen áll a PAnnon puma :D
sőt... a futikat elnézve...
Keridőben usa kb így állt ahogy zártunk,így nehezen törünk támaszt....
Aha értem..akkor nem tudom a 22.400 az mi volt...szerintem támasz lehetett...hmm..
ha igy állunk azt is átviszi nyitóban holnap.
Ez így van, ezért szoktam én a prompt Bux-ot elemezni.
Én is szívesen kereskednék egy Bux-ot követő instumentummal.
CSatlakozom, szintén ez a szitu..
Mindegy, ez a gané jutott nekünk, 570ma is a KT. maradtunk 200napos, meg 50napos fölött.
Budfoxnak mondom, hogy még mindig nem 22400 a 200napos, hanem 22344, ezt ma megvédték, de annyira nem szép a kép a sok sötét gyertyával.
Holnap kénytelen leszek zárni, ha esünk tovább..
Nyugat meg még mindig egy zászló lobogó szerűben van fent 7400as dax szintnél, 1326futi szintnél, bár a zászló szára nincs de az nem baj, fő a lobogó :)
az a baj, hogy 950es kt mellett shortot zártam, 500asnál meg longolok :) igazából nem baj, csak az egész elbaszott megoldás zavaró itthon... Fogok csinálni egy petíciót, ahol kérvényezzük a kb fix mozgó megoldást, mint kint a futiknál... 500pont baromira sok lé szvsz...